Мария заляга над уроци

Мария

Фолк звездата Мария, която може да се похвали със статута на най-глезена в гилдията, се е заела здраво със задачата да изучи из основи италианския език.

Покрай съвместния си живот с любимия си Християн певицата се радва на чести разходки в чужбина, като голяма част от пътуванията са до романтични кътчета в Италия.

Мара Отварачката

Мария, която е голяма почитателка както на впечатляващата италианска природа, така и на прочутата италианска кухня, е твърдо решена да говори перфектно родния език на актрисата Моника Белучи.

Мария е очарована от красотата на италианските пейзажи и за нея това е наистина райско място. Затова иска да не среща пречки в разговорите с хората, с които й се налага да контактува на Ботуша.

Мария има голяма страст към италианската музика още от съвсем малка. Когато била на концерт на Тото Кутуньо, била още малко дете, но въпреки това се промушила зад кулисите и успяла да му вземе автограф.

Още тогава бъдещата звезда владеела английски език, затова успяла да се разбере лесно с италианското величие. Оттогава Мария пази в сърцето си скъп спомен за всичко, свързано с Италия.

Затова за нея е важно да може да разбира всичко, което се пее в италианските канцонети. Мария дори е решила да се запише на курс по език или да наеме частен учител, за да напредне по-бързо в италианския.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
анонимен
анонимен
06.08.2013 14:17
най-грозната певица!!!!!!!!!!даже вече и с криви джуки
0
0