ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Разделени ли са Николета и Валери

Разделени ли са Николета и Валери

Николета Лозанова

Според последните слухове Николета Лозанова и съпругът й напоследък не са в добри отношения и дори имало шанс да се стигне до раздяла. Засега не става ясно каква е причината за тяхното неразбирателство, но нищо не го е предвещавало.

Неотдавна Николета заливаше социалната мрежа със снимки от екзотичното им пътешествие до Сейшелите, където двамата се отдаваха на любовни ласки под палещите лъчи на слънцето.

Валери божинов
Снимка: сп. ОК!

Според слуховете двамата сега са разделени за известно време и Валери дори е далече от дъщеричката си Никол. Клюкари твърдят, че преди време е имало сблъсък между Валери и Никол, когато той реши да запознае дъщеричката си със сина си, който е плод на любовта му с Алисия.

През последните дни Николета и Валери не са били засичани заедно и според слуховете може би напрежението между двамата може да доведе и до по-трайно влошаване на отношенията, ако единият не отстъпи.

Появиха се дори слухове за евентуални забежки от страна на плеймейтката, но те не бяха потвърдени. Има шанс красавицата да се е ядосала и ако Божинов не е пожелал да угоди на поредния й каприз, одумват я моделки.

Но най-вероятно влюбените ще се съберат отново, за да потеглят на поредното екзотично пътешествие. Николета е известна като почитателка на екзотичните дестинации и Валери вероятно ще успее да спечели отново любовта й.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати