ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Лош сезон за Калин Врачански

Лош сезон за Калин Врачански

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Калин Врачански

Лятото се оказа не толкова добър сезон за актьора Калин Врачански, който след участието си в сериала "Стъклен дом" се превърна в един от секс-символите на българското кино.

Преди време стана ясно, че светлокосият актьор вече не се радва на любовта на красивата си колежка Силвия Петкова. Двамата постоянно се разделяха и събираха, но според слуховете този път е за последно, тъй като любимата му изпитва чувства към друг колега.

Силвия, която участва в тинейджърския сериал "Революция Z", не е придружила Врачански и на морето, където той купонясва в компанията на приятели.

Хубавецът, който привлича погледите на много мадами по плажа, сериозно се е замислил да се утешава със сърфиране и се опитва да овладее изкуството да пори вълните с дъска.

Но това негово увлечение му е донесло наранявания, които предизвикаха куп клюки по морето. Според непотвърдени слухове актьорът участвал в сбиване заради красавица, която се опитвал да ухажва, но тя била заета. Според приятелите на актьора обаче виновен е сърфът.

Близките на Калин се надяват, че вълната от неблагополучия, които му се случват напоследък, ще приключи, за да може да се представя добре на сцената през есента, а и да бъде търсен за нови сериали. Тъгата, която го е обзела, може да му изиграе лоша шега в професионално отношение, пророкуват негови съперници.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest