ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мишо Шамара влиза във ВИП Брадър за 100 бона

Мишо Шамара влиза във ВИП Брадър за 100 бона

Мишо Шамара

Този сезон на "ВИП Брадър" се очертава да бъде наистина запомнящ се. Идеята на организаторите за сезон 2013 е в къщата да влязат освен различни колоритни личности с различни професии, също така противници и привърженици на правителството на Орешарски.

Близо три месеца продължаващите протести и съпътстващите ги контра-протести, в които явен защитник на настоящата тройна коалиция се изяви и така наречения Мишо Шамара. Той е приел участие в стъклената къща на Големия Брат, която официално ще отвори врати за родните звезди на 16 септември. Биг Ша ще вземе един от най-високите хонорари в риалитито, като спряганата сума е 100 000 лева. Останалите не толкова активни с политическите си възгледи български знаменитости ще приберат средно по 40 - 50 000 лв.

Михаил Михайлов, което е истинското име на рапъра, се вписва идеално в профила на активен участник в контра-протестите, защитаващи настоящето управление на страната ни. В края на август, известният с вулгарния си език Мишо заяви, че протестиращите са „богаташи, които се подиграват на беззъбите бабички“.

Биг Ша изказа явно и недоволството си към наскоро провелия се концерт на Роджър Уотърс, на който по време на песента Mother от The Wall след стиха Mother, should I trust the government? на Стената беше изписано с големи букви на български „Оставка“.

В отговор на солидарността на певеца от „Пинк Флойд“ за нестихващите протести вече 80 дни Шамара написа: "Е*ем ти и рока, е*ем ти и пинк флойда, е*ем ти и джордж уотърса п*далски."

Наскоро в някои медии се появи и информация, че Биг Ша възнамерява занапред активно да се занимава с политика.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати