ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Елен копнее за Александър

Елен копнее за Александър

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Елен Колева

Актрисата Елен Колева, която според клюката преживява наистина много тежко раздялата си с богаташа Александър Найденов, и копнее отново да е с него. Тя не спира да говори за това на близки и не толкова близки приятели.

Според клюката основното, което й липсва от връзката й с тузаря, е комфортът, който той й осигуряваше. Но актрисата твърди дори и пред близки приятелки, че това, което я кара да мисли за бившия си, е само любовната й тръпка към него.

Въпреки че доста време след раздялата си с богаташа тя постоянна казваше, че е готова да се справя сама с трудностите в живота, изведнъж се оказа, че има нужда от силно приятелско рамо.

Елен Колева и Александър Найденов

Но самата Елен твърди, че има нужда само от морална подкрепа, защото никога не я били интересували финансовите възможности на бившия й любим.

Елен, която се опита да намери утеха в няколко кратки авантюри след раздялата си с Александър, сега чистосърдечно си признава, че той е най-важният мъж в живота й.

На именния му ден тя съвсем се разстроила от спомени за прекрасните моменти от тяхната връзка и това я натъжило много.

Според колежките й, някои от които навремето й завиждаха за попадението, Елен щяла да се опита да разчувства отново тузаря, за да се върне при него. А според повечето от тях бизнесменът можел и да не устои на чара й любовта им да разцъфти отново.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати