ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Затворници канят Дичо на парти

Затворници канят Дичо на парти

Затворници канят Дичо на парти

Дичо Христов успя да направи истински фурор сред обитателите на Варненския затвор, където изнесе самостоятелен концерт. Изявата му зад решетките направила впечатление на затворниците и те го искат за коледното си парти.

За всеки случай безопасността на певеца бе осигурена от цял кордон полицаи и мускулести мъже, които го придружиха до вътрешната част на затвора, където бе изградена импровизирана сцена.

Дичо бе във варненския затвор заедно с музикантите, с които работи. Абсолютно всички обитатели на варненския затвор присъстваха на концерта на известния певец.

Все още не е ясно дали Дичо ще е свободен от професионални ангажименти покрай Коледа, за да може да изпълни желанието на осъдените да се включи в празничния им купон.

Затворници канят Дичо на парти

В най-скоро време Дичо ще изненада феновете си с ново дуетно изпълнение с колежката си Поли Генова. За двамата музиканти това ще е втори проект, който се надяват да стане един от летните хитове.

След това Дичо започва усилена подготовка за новия летен сезон за своя хотел-ресторант в Синеморец, където от няколко години се изявява като майстор в приготвянето на супи.

Тази година певецът ще овладее нови кулинарни специалитети, с които ще изненада гостите си през лятото. Нежната му половинка му помага много в менажирането на обекта, както и в работата през сезона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати