ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Тони Дачева грее в ролята на майка

Тони Дачева грее в ролята на майка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Тони Дачева грее в ролята на майка

Фолк звездата от зората на чалга-индустрията - Тони Дачева, е щастлива в ролята си на майка, в която тя се превърна едва преди няколко месеца. Певицата, която е от първите, запели фолк-хитове навремето, неотдавна най-после сбъдна мечтата си да има свое дете.

Според приятелите на Тони, сред които е и кралицата на фолка - Глория, новата роля и приляга перфектно, сякаш цял живот е била създадена, за да бъде майка на момиченце.

Малката сладурана, която Тони осинови, се казва Виктория - това е избор на певицата, тъй като искала името да носи позитивна енергия. Тони прекарва всяка свободна минута с малката красавица.

Изпълнителката, позната с хитовете си с оркестър Кристал, както и с незабравимите си дуети с Глория, Радо Шишарката, Нелина и други свои колеги, вече не отваря и дума за нова любов.

Тони Дачева грее в ролята на майка

Тя преживя силен стрес след раздялата си с мускулягата Найден Милков, с когото бяха и успешен дует. Оттогава Тони не е признала за сериозна връзка с нов мъж, затова пък реши да осинови момиченце и да направи едно дете щастливо.

Освен с ангажименти по участия тя е заета само с отглеждането на малката Виктория, която расте, обградена от грижи и любов, без обаче да се разглезва прекалено.

Тони не смята да оставя Виктория да се справя сама с трудностите в живота, както на самата нея й се е налагало не веднъж, но иска момиченцето да се научи да побеждава в битките, които й предстоят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest