ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Гуинет Полтроу си призна за екстази

Гуинет Полтроу си призна за екстази

Гуинет Полтроу

Актрисата Гуинет Полтроу си призна, че е наясно с ефекта от взимането на екстази, защото й се е случвало да го опитва. Блондинката, която преди години беше повела Брад Пит към олтара, не си падала по дрогата.

Но от чисто любопитство решила да опита как ще се чувства, затова проявила, както навремето мислела, смелост. Сега тя смята това за чиста проба глупост, но тогава е разсъждавала по друг начин.

Тъй като ефектът не бил точно какъвто очаквала, тя решила, че няма нужда да повтаря експеримента. Още повече, че много нейни познати и дори приятели били направо влюбени в хапчето.

Гуинет, която според холивудските стандарти се държи повече от скромно, предизвика истински фурор с откровението си. Най-учудени от това били Брад Пит и колегата му Бен Афлек, за когото Гуинет по едно време също щеше да се жени.

Днес обаче Брад Пит е обвързан с Анджелина Джоли, а Бен Афлек е щастливо женен за Дженифър Гарнър. Гуинет си признава, че много харесва красивата Дженифър и е убедена, че тя прави съпруга й щастлив с любовта си.

Колкото до Брад Пит, там въпросът е по-деликатен, затова Гуинет не разкрива чувствата си. А когато я попитат какво мисли за Анджелина, тя винаги отбягва въпроса или обяснява, че не я познава достатъчно добре, за да дава каквито и да е преценки.

Според клюката Гуинет така и не е прежалила Брад, въпреки че беше женена 10 години за музиканта Крис Мартин, от когото има две деца. Блондинката се раздели с мъжа си и е потънала в работа, за да забрави за личните си проблеми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати