Любимият на Сандра Бълок се нанесе в дома й

Бълок

Новата любов на холивудската звезда Сандра Бълок се нанесе да живее в разкошната къща на актрисата. Сандра, която е на 51 години, повече от месец се вижда с 49-годишния фотограф Брайън Рендъл и явно отношенията им са преминали на ново ниво.

Двамата се познават от няколко месеца, но едва наскоро започнали да се виждат всеки ден. След това актрисата предложила на любимия си да се премести в дома й, който тя купи през 2011 година за 16 милиона долара. Сандра купила къщата веднага след като осиновила момченце на име Луис, което по това време било бебе.

Брайън, който според клюката смята да предлага брак на актрисата, я запознал с 21-годишната си дъщеря и се надява, че двете ще станат големи приятелки. Новото гадже на Сандра, което е работило и като модел, има скандална репутация.

Сандра Бълок

Брайън неведнъж се е оказвал зад решетките заради различни хулигански прояви. Той многократно е бил хващан да кара пиян, а преди няколко месеца му било наложена глоба, защото хвърлял кучешки нечистотии по вратата на съседа си.

Въпреки скандалния имидж на любимия си Сандра не смята, че той ще се прояви като грубиян или хулиган и спрямо нея. Тя дори е поласкана, че такъв бунтар като Брайън е решил да се укроти и да живее с нея под един покрив. Приятелките на Сандра изобщо не са доволни от избора й, но тя не им обръща внимание.

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати