Черната Златка отново бременна

Златка Димитрова

Златка Димитрова отново е бременна. След първата си злополучна бременност обаче тя е повече от внимателна и крие щастието си.

Плеймейтката загуби първото си бебе в доста напреднала бременност. Днес обаче тя отново е в нежно очакване.

За да се предпази от лоши очи и коментари, Златка все още мълчи и крие щастливата новина. Тя обаче стана публично достояние, след като нейни почитатели ѝ честитиха в социалната мрежа. Моделката бързо изтри коментарите, като по този начин негласно потвърди клюката.

Бъдещата майка е по-предпазлива от всякога. Тя е изключително суеверна и явно не иска новината да става обект на коментари. По време на първата си бременност тя даваше интервюта, снима фотосесии и дори клип. Днес обаче Златка е повече от обрана, като дори не говори за предполагаемата си бременност.

Златка спечели симпатиите на цяла България с участието си във ВИП Брадър, откъдето излезе и като голям победител. След като излезе от къщата, тя изцяло промени живота си. Моделката се посвети на това да върши добро, както и на любимия мъж, когото иска да дари с наследник. Златка вече подбира светските си изяви и следи те да са стриктно и само свързани с благотворителната ѝ дейност.

Информация, макар и ограничена, получават почитателите ѝ от нейния личен профил в социалната мрежа. Тези дни Златка отиде до Рилския манастир, най-вероятно за да бъде благословена за рождения си ден. На снимките тя е облечена в свободни дрехи, които навеждат на мисълта, че крие вече наедряло коремче.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати