Прея се втали със супер диета

Прея

Шоколадовата изпълнителка Прея отслабна със супер диета. С новата си визия гласовата изпълнителка е на път да се превърне в една от водещите на музикалната сцена у нас.

Лъчезарната Прея се появи на българската сцена за пръв път в X фактор. След това взе участие в Музикална академия, където отпадна на крачка от победата.

Пълничкото момиче с нигерийски корени тогава бе забелязано от Графа и сключи договор с продуцентска къща Монте Мюзик. Но въпреки невероятния ѝ глас, силното сценично присъствие и позитивизъм килограмите винаги пречеха на Прея. Най-остър в критиката към нея бе Здравко от дует Ритон, който ѝ каза, че за да успее в този бизнес, трябва да се отърве от солидно количество от телесната си маса.

Въпреки вълната от критики от феновете на Прея срещу думите на ритонеца явно темпераментната певица си е взела поука и преди дни блесна с нова визия. Тя е отслабнала с разделно хранене и разтоварващи дни, в които приема само фрешове и салати. От менюто си е изключила солта, пърженото и сладкото и е включила над 2 л вода.

Освен на нов хранителен режим тя е заложила и на физическата активност. Записала се на йога и винаги когато има време, кара колело. Резултатите са наистина впечатляващи. С новата си визия Прея е готова да покорява нови върхове, като се зарича да влезе в супер форма.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати