ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Софи Маринова прави черни магии от любов

Софи Маринова прави черни магии от любов

Софи Маринова

Оказва се, че ромският славей Софи Маринова е лудо влюбена в Тони Стораро и е готова на абсолютно всичко, за да прекара живота си с него. За да постигне целта си, тя използва черна магия за смърт.

Стораро и Софи са имали връзка, но тя приключила само с няколко интимни срещи. Певецът е категоричен, че не би зарязал семейството си заради една мимолетна изневяра.

Оказва се обаче, че Софи Маринова е на напълно различно мнение и решила да използва всички средства, за да се добере до певеца, дори и непозволените. Бабата на Софка е една от най-големите знахарки в Етрополе и от малка я е учила на магически заклинания. Именно тях използвала ромката, за да урочаса съпругата на Стораро. Семейството на няколко пъти вече намира странни предмети в дома си.

Опасенията на Валя Стораро били потвърдени от известен софийски ходжа. Оказва се, че Софи е ходила при него и му е дала 5 000 лв., за да направи заклинание за смърт на жената. Той взел парите, но не го направил, защото знаел какви ще са последствията и побързал да се обади на семейство Стораро. Той предупредил Валя, че Софи Маринова е решена да я довърши.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати