Лили Иванова без участие за Нова година

Лили Иванова

За първи път от началото на кариерата си Лили Иванова няма участие за Нова Година. Причината – отмениха концерта, плануван за 31 декември в НДК.

Ежегодно в зала 3 на НДК родни знаменитости изпращат старата година и посрещат новата с песен. Тази година в него участие трябваше да вземат Лили Иванова, Васил Найденов, Део, Миленита и Азис. Оказва се обаче, че такъв концерт няма да има.

Новогодишното празненство в НДК се организира от компания Пърпъл пойнт, като неин основен представител е актьорът Стефан Рядков. Именно той е уговорил лично с всички звезди тяхното участие в шоуто.

За отмяната на концерта научаваме от сайта на фирмата. На него е официално обявено, че поради практически нулевия интерес към събитието организаторите обявяват отмяната му. Закупилите куверти до този момент ще получат парите си обратно съобразно график, определен от съответния билетопродавач eventim, ticketpro, ticketportal.

Интересното в случая е, че за отмяната на концерта не знаят и самите участници. След като чули от медиите за предстоящото фиаско, Лили Иванова, Васил Найденов, Миленита, Азис и Део започнали да звънят на Стефан Рядков, тъй като вече имат подписани договори. Той обаче не може да бъде открит.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати