ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Бирмата облече Алисия

Бирмата облече Алисия

Бирмата облече Алисия

Връзката между фолк дивата Алисия и Георги Станоев-Бирмата вече е публично достояние. Бизнесменът бързо разкри истинското си лице и вече се налага на половинката си.

Във връзката си с любимката на народа Преслава Бирмата беше жесток. Именно хилядите ограничения и правила на богатия наследник изиграха ключова роля за раздялата им. Днес същото е на път да сполети и Алисия.

Според приближени до изпълнителката, откакто е с Георги, тя е станала по-ниска от тревата. Алисия не смеела да му противоречи, въпреки че ежедневно четяла за изневерите му. Той ѝ поставил условието, че минижупите и дълбоките деколтета за в бъдеще ще са само за него. И наистина, на участията си певицата се появява все по-облечена. Феновете веднага забелязаха промяната и консервативния стил, на който залага вече тя.

Приближени до двойката споделят, че Алисия била готова на всичко, за да угоди на Бирмата. Тя безропотно изпълнявала всичките му заповеди, само и само да е мир и да не възбужда гнева му. Всички са слушали за безумните скандали между него и Преслава. Алисия предпочитала да избегне подобни конфронтации, съобщава Блиц.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати