ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ваня Червенкова с черен рожден ден

Ваня Червенкова с черен рожден ден

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k463
Ваня Червенкова с черен рожден ден

Бизнес дамата Ваня Червенкова преживя най-черния си рожден ден до момента. В деня, в който трябваше да празнува, тя изпрати добрия си приятел Павел Чернев на последното му пътуване.

Жестока депресия налегна жената, която преди години успя да избегне смъртта. Именно кончината на нейни близки обаче е на път да я събори.

В рамките на три месеца Червенкова е загубила четирима свои приятели. Именно на рождения ѝ ден бе погребението на близкия ѝ приятел Павел Чернев, който почина внезапно миналия месец. След като на 26-ти тя се сбогувала с него, на следващия ден починал и бащата на неин близък, когото тя приемала като свой баща, съобщава КлюкиБг.

Ваня не искала да чуе и за празненство. Тя събрала близките си на вечеря, където всеки споделял спомените си за починалите. За Павел тя признава, че го е съветвала да промени режима и навиците си си, но безуспешно. Другите хора в живота ѝ пък си отиват от коварната болест рак. Днес тя е готова за пореден удар, тъй като неин близък е на легло, отново покосен от рака.

Гробищата са се превърнали във втори дом за Червенкова. Тя прекарвала много време там в усамотение, мислейки за важните неща в живота и това колко кратък е животът ни всъщност. Ваня бори депресивните мисли с работа и обещава, че скоро ще издаде нова книга и дори ще можем да я гледаме в интересна роля в нов филм.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest