ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Рени: Ще тикна Дъртия зад решетките

Рени: Ще тикна Дъртия зад решетките

Рени
Снимка: Momchil Hristov

Фолкпевицата Рени поведе страшна война срещу бащата на децата си Борис и баща му – Владимир Пилософ. Тя се е зарекла да тикне и двамата в затвора.

Отдавана е ясно, че злият свекър никога не е харесвал снаха си. Пилософ бе инициаторът чалгаджийката и децата ѝ да бъдат заточени в Израел, докато в България той подкрепяше всячески извънбрачните забежки на сина си Борис. Когато видел внуците си, Владимир злословил срещу майка им, като посочвал, че е недостойна жена. Като причина за това той посочвал разголените ѝ снимки и кариерата на фолк певица.

Пилософ се обръщал към Рени с цветистия епитет мазна шантонерка. Тя пък не му оставала длъжна и го наричала Дъртия. Певицата обвинява за проваления си брак именно свекъра си. След като се завърна в родината, тя се е зарекла да го съсипе, пише Plovdivmedia.

Рени разполага с поверителна информация относно задкулисни далавери, които Владимир Пилософ върти за източване на Здравната каса. Тя твърди, че Дъртият е ухо на ДС и има информация, която ще го тикне в затвора. Синът му също няма да остане чист, тъй като и той имал участие в някои от схемите, кълняла Рени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати