Скандал! Бони аут от Пайнер заради интригите на Мария

Бони

Миньончето на фолка Мария скрои мръсен номер на колежката си Бони. Тя я натопила пред шефа на Пайнер, че работи на черно.

Гласовитата ромка остана на улицата заради подмолните номера на Отварачката. Митко Пайнера приел думите на г-жа Гущерова на доверие и веднага изгонил Бони от компанията. Оказало се, че нещата не са точно такива, каквито ги представя Мария, но това бил единственият вариант напрежението във фирмата да спре.

Мария и Бони отдавна не се разбират. Причините били две. На първо място, миньончето ревнувало от ромката, защото преди време се носеха слухове, че тя и настоящият ѝ съпруг Християн Гущеров са засичани в ранните часове на деня да излизат от един и същи хотел.

мария

Освен това на скорошно участие на Мария Бони била в заведението. Гостите помолили ромката да изпее няколко песни. Така Мара решила, че тя работи на черно и не дава дължимото на Пайнера, пише Шоу

Шефът на музикалната компания бил наясно, че трябва да избира между двете. За това предпочел Мария, тъй като съпругът ѝ е сред основните спонсори на компанията му. Бони пък не спирала да му звъни и да го моли да я върне, тъй като в момента не е добре с финансите.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати