Разкриха причината за раздялата на Преслава и Калин Врачански

Преслава

Тайната афера на турбо фолк дивата Преслава и един от най-големите плейбои в родните театралните среди Калин Врачански най-сетне е приключила. Причина за раздялата им обаче се оказва не трето лице, а крупна сума пари.

Както таблоидни издания писаха вече, авантюрата на певицата и актьора започнала покрай шоуто за имитации Като две капки вода, където и двамата се изявяваха доскоро. След като талантливият блондин успял да завърти главата на Преси, тя направило всичко възможно, за да го прелъсти.

Калин Врачански

Но много скоро чалга иконата разбрала, че зад вниманието на Врачански се крият користни цели. Оказало се, че талантливият мачо започнал да се навърта покрай певицата само за да събере някой друг фен на неин гръб. Чашата обаче преляла заради друго.

Говори се, че Калин и Преслава получили предложение да снимат съвместна реклама срещу общ хонорар, възлизащ на петдесет хиляди лева. Певицата очаквала двамата с любовника си да си разделят поравно тази немалка сума, но Врачански бил на друго мнение.

Звездата от Стъклен дом изявила желание да прибере по-голямо парче от баницата, с което ясно показала истинското си лице пред Преси. Поведението на плейбоя разлютило изпълнителката на Лъжа е и тя била шута на актьора с големи претенции, пише ПикБг.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати