ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Тоца заби бедняк

Тоца заби бедняк

Тоца
Снимка: fb-profil

Миската Антония Петрова определено се прецака. След руския олигарх Александър Бередин, тя рязко е свалила летвата. Новият мъж в живота ѝ е бедняк.

За изборът на Тоца намекна все още законният съпруг на перничанката, руснакът Александър Бередин. Той открито се подигра с нея, като оповести, че благоверната му няма средства и не може да си позволи нищо повече от посещения по родните курорти от втора ръка.

Тоца вече се похвали, че има нов мъж в живота си. Тя обаче предпочита да крие самоличността му в тайна. Оказва се, че моделката се срамува именно от недотам доброто му финансово състояние. За нейните стандарти той определено може да бъде наречен беден.

В банковата сметка на непознатия на широката общественост мъж няма и стотинка, отново благодарение на Петрова. След като я заведе в Гърция той ѝ заявил, че поне до следващото лято ще я води само по родни курорти, защото за по-далечни възможност няма. Именно това довело до посещение на магнетичните по нейните думи Ковачевица и Лещен, пише slava.bg.

В същото време Бередин качи снимки от разходките им в Лос Анджелис, Гранд Каньон и Малдивите, с което открито се подигра на новата двойка. Руснакът даде да се разбере, че пред Антония има два варианта - или се връща при него, или няма да ѝ даде развод по взаимно съгласие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати