Черна магия причинила голямо нещастие на Куини Алис

Куини Алис

Тежки времена настанаха за оборотната моделка Куини Алис, нашумяла покрай връзката си с футболиста Благой Георгиев. От месеци насам чаровната брюнетка няма мъж до себе си и това направо я съсипва.

Запознати с драмите на софийската бръмчалка разказват, че откакто се е разделила с последното си гадже Вълчо Арабаджиев, Куини е ужасно самотна. Колкото и да обикаляла нощните заведения в столицата, така и не се появявали ентусиасти, които да искат да я утешат.

Куини вече била в този етап от живота си, в който мечтаела за сериозен мъж, семейство и деца, но кандидат за ръката ѝ така и не се появявал, пише ХотаренаНет. Напоследък самотата сериозно започнала да тревожи манекенката и тя дори заключила, че сигурно някой ѝ е направил черна магия, за да е толкова нещастна.

Куини е доста разтревожена и не иска да повярва какво ѝ се случва. Преди не можеше да се отърве от досадни почитатели, а сега никой не я поглежда. Направо не е за вярване как се обръща животът, коментират дружки на студентката.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
13.05.2019 06:42
Разваляне на магия,разкриване на магия,ритуал за изчистване,защита от черна магия,намиране и изваждане. Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт magia-bg.com
0
0