Фики получи чувствен СМС от учителка по английски

Фики получи чувствен СМС от учителка по английски
Снимка: planeta-tv

Фики Стораро получи най-желаното признание. След като цяла България му се подигра за английският език, който демонстрира в последната си песен, учителка го извади от депресия.

Учителка по английски изпрати чувствен СМС на Фики Стораро. Тя му написала: Спокойно, всичко ти се разбира! Съобщението трогнало Фики до сълзи.

Баладата на Фикрет, в която той твърди, че пее на английски, се превърна в по-култова и подигравана и от новото парче на Гери-Никол. Резултатът определено нямаше да е такъв, ако Фики не пееше на езика на Шекспир.

Няма човек в страната, който да не е чувал за Издислав. Гаврата бързо достигнала до учите на учителката по английски на Фики, която го зарадвала с положителен коментар за изказа си, пише Kliuki.bg.

Певецът оценява огромната подкрепа. Дамата му споделила, че независимо от акцента, всичко му се разбира. Тя е категорична, че амбицията на младата звезда е разбираема. Проблемът в песента пък идвал от откровено ориенталските орнаменти в мелодията. Окуражен от даскалката, Фики заяви, че проектът му е на много високо ниво.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати