Роден шеф-готвач стана милионер! Вижте кой е той

Виктор Ангелов
Снимка: MasterChef
Виктор Ангелов

Шеф Виктор Ангелов се нареди в списъка с родните милионери. Магьосникът на тиганите е тръгнал от дъното и днес е живото доказателство за успеха.

В началото на кариерата си Ангелов всяка вечер си е лягал гладен. Днес той е един от съдиите в кулинарното шоу Мастър шеф и е доказателството, че упоритостта и хъсът за успех винаги дават резултат.

Виктор Ангелов е превърнал хобито си в професия, която с годините се оказва доста доходоносна. Доказателство за това са милионите в банковите му сметки.

Готвачът завършва техникума по туризъм и ресторантьорство. В казармата е готвач, а веднага след излизането си заминава за Франкфурт. Там се учи на стриктност и и акуратност и бавно върви по стълбицата на растежа. След като се връща в България, му коства три години да превърне ресторанта си в Пасарел в един от най-търсените.

Благодарение на приходите си, той се отдава на хобито си – колекциониране и поправяне на стари коли. Веднъж превърнал ги в произведение на изкуството, той ги продава за баснословни суми. Комбинацията от занаят и хоби дават неподозирано добри резултати.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати