ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Емануела лее сълзи! Съдът даде детето на Динев

Емануела лее сълзи! Съдът даде детето на Динев

Емануела

Фолкпевицата Емануела не може да повярва. Съдийка даде недопустими права на сина ѝ на баща му – олигарха Динев.

На последното заседание по делото за попечителство върху втория син на Емануела от Димитър Динев съдът се обърна на 180 градуса. Необяснимо защо режимът е променен в полза на бащата, който получава недопустими условия относно режима на лични контакти. И това при условие, че майката многократно е доказвала липса на всякаква заинтересованост от страна на таткото.

Никой не знае какво е накарало съдийката да промени решението си. Някои говорят за интимна връзка между нея и Динев, а други - за подкуп. Каквато и да е истината, Емануела определено не е в изгодна позиция, пише Slava.bg.

Първото решение позволяваше на Динев да вижда сина си всяка първа и трета събота и неделя от месеца с преспиване в присъствието на майката или друго, посочено от нея лице. Днес новата разпоредба повелява след навършване на три години на детето всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10.00 в събота, до 18.00 ч в неделя, с преспиване, и 15 дни през лятото по време, което не съвпада с годишния отпуск на майката. Това означава, че след като стане на 3, малкият може да ходи при татко сам. Певицата вече е депозирала насрещна искова молба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати