Гонзовица се похвали: С Гущеров сме заедно!

Светлана Василева
Снимка: fb-profil
Светлана Василева

Слуховете, че моделката Светлана Василева, известна като Гонзовица, и бизнесменът Християн Гущеров са заедно, се оказаха истина. С новината се похвали самата манекенка, разкривайки и подробности от отношенията им.

С Хриси имаме връзка от три седмици и живеем в дома му. Запознахме се и започнахме да излизаме, след като той се раздели с Мария, и в това няма нищо нередно. И двамата бяхме свободни и имахме право да се срещаме с нови хора, сподели Василева пред bgdnes.

Светлана коментира и твърденията, че Гущеров няма сериозни намерения към нея. По думите ѝ, ако това наистина беше така, той не би я поканил да се настани в жилището му.

Хриси е много интелигентен и внимателен мъж. Той добре знае как да се държи с една жена, за да се чувства тя щастлива и ценена в неговата компания, изтъкна Василева.

Моделката разясни и какви са сегашните отношения между нея и певицата Мария, която до неотдавна топлеше леглото на бизнесмена. Преди време двете бяха забелязвани заедно и всички си мислеха, че са дружки. Според Василева обаче към днешна дата двете не са си близки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати