Разбра се причината за раздялата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

След 7-годишна връзка новината за раздялата между актьорите Дженифър Анистън и Джъстин Теру дойде изненадващо, но според TMZ двойката са имали проблеми години, преди да обявят раздялата си.

Камъкът на раздора между Дженифър и Джъстин бил къде да живеят. Джъстин винаги е бил нюйоркчанин по душа и макар че след като се събра с Анистън, прекарваше известно време в Лос Анджелис, така и не успя да се премести на западното крайбрежие.

Теру често е пътувал до Ню Йорк, за да се види с приятели, и е оставал със седмици там. На Анистън това никак не ѝ харесвало, но пък нямала желание да напусне Ел Ей, споделят техни приятели.

Затова решили да се разведат и всеки да живее там, където му е приятно. Дженифър запази имението си в Бел Еър, а Джъстин заживя в просторен апартамент в Ню Йорк.

Междувременно се появила и спекулации, че двамата никога не са сключвали брак. Таблоидите твърдят, че в официалните регистри в Лос Анджелис няма тяхно брачно свидетелство, а и самите те никога не са потвърждавали, че са подписвали такова.

Вероятно е женитбата им да е била само малка церемония, на която са събрали приятели и семейството без подписването на документи.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати