ezine.bg»Статии»Мода»Направи си сам
Направи си сам

Направи си сам

Направи си сам, практични модни съвети. Лесни идеи за направи си сам от света на модата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Иновативни начини за обновяване на гардеробаИновативни начини за обновяване на гардеробаТоп тенденция в последно време е устойчивата мода - да използваме старите дрехи, за да обновим гардероба си. Ето някои иновативни начини за обновяване на гардероба. Нов гардероб за нула време!
Сръчни ръчички: Да си направим домашни мартеници!Сръчни ръчички: Да си направим домашни мартеници!Материалите, с които трябва да се сдобиете ако сте решили да изненадате близки и приятели с домашно направени мартенички са: Бяла и червена прежда - еднакво дебела; Ножица; Мъниста.
Какво да направим от стари дънкиКакво да направим от стари дънкиДънките, вечната дреха, която никога не излиза от мода. Вероятно това е причината да държим толкова много на старите си дънки и да не искаме да се сбогуваме с тях. Какво да направим от старите дънки?
Как да удължим живота на дънките сиКак да удължим живота на дънките сиУдължаването на живота на любимия ви чифт дънки може да има положителен ефект върху околната среда. Проучвания показват, че удължаването на активния живот на 50 процента от дрехите спестява 8 процента въглерод. . .
Как дрехите ви да издържат по-дългоКак дрехите ви да издържат по-дългоИстината е, че дрехите имат много по-дълъг живот от това, което предполагате. Как да го запазите? Чрез правилна грижа. Оказва се, че малко хора знаят какъв е правилният подход.
Как да вдъхнем нов живот на старите дънкиКак да вдъхнем нов живот на старите дънкиЗащо да давате луди пари за нови панталони, когато можете просто да актуализирате старите си дънки.
Как са си ушием дънкова чантаКак са си ушием дънкова чанта
26 Март
Admin
За да си направите дънкова чанта сами, не е нужно да разполагате със специални умения. Вижте как да си ушиете дънкова чанта от дънки.
Ще повярвате ли, че тази бална рокля е от торби за сметЩе повярвате ли, че тази бална рокля е от торби за сметАбитуриентските балове наближават и някои родители са готови да похарчат хиляди, за да осигурят незабравима вечер на детето си, но дизайнерката Амбър Шол показва, че може да изглеждаш като момиче за милиони дори и в торбички за смет.
Суперлесно! Ето как сами да си направите модерните галактически кецовеСуперлесно! Ето как сами да си направите модерните галактически кецовеГалактическите кецове са върхът на модата в момента. Вижте как сами да си ги направите по елементарен начин,
Некачествени дрехи: Как да ги разпознаем?Некачествени дрехи: Как да ги разпознаем?Некачествените дрехи в наши дни са навсякъде. Дори в най-изисканите, луксозни и скъпи магазини има риск да бъдете подведени. Поради това е добре да се научим как да разпознаваме продуктите с лошо качество.