Направи си сам

Направи си сам

Направи си сам, практични модни съвети. Лесни идеи за направи си сам от света на модата.
Как да удължим живота на дънките сиКак да удължим живота на дънките сиУдължаването на живота на любимия ви чифт дънки може да има положителен ефект върху околната среда. Проучвания показват, че удължаването на активния живот на 50 процента от дрехите спестява 8 процента въглерод. . .
Как дрехите ви да издържат по-дългоКак дрехите ви да издържат по-дългоИстината е, че дрехите имат много по-дълъг живот от това, което предполагате. Как да го запазите? Чрез правилна грижа. Оказва се, че малко хора знаят какъв е правилният подход.
Как да вдъхнем нов живот на старите дънкиКак да вдъхнем нов живот на старите дънкиЗащо да давате луди пари за нови панталони, когато можете просто да актуализирате старите си дънки.
Как са си ушием дънкова чантаКак са си ушием дънкова чанта
26 Март
Admin
За да си направите дънкова чанта сами, не е нужно да разполагате със специални умения. Вижте как да си ушиете дънкова чанта от дънки.
Ще повярвате ли, че тази бална рокля е от торби за сметЩе повярвате ли, че тази бална рокля е от торби за сметАбитуриентските балове наближават и някои родители са готови да похарчат хиляди, за да осигурят незабравима вечер на детето си, но дизайнерката Амбър Шол показва, че може да изглеждаш като момиче за милиони дори и в торбички за смет.
Суперлесно! Ето как сами да си направите модерните галактически кецовеСуперлесно! Ето как сами да си направите модерните галактически кецовеГалактическите кецове са върхът на модата в момента. Вижте как сами да си ги направите по елементарен начин,
Некачествени дрехи: Как да ги разпознаем?Некачествени дрехи: Как да ги разпознаем?Некачествените дрехи в наши дни са навсякъде. Дори в най-изисканите, луксозни и скъпи магазини има риск да бъдете подведени. Поради това е добре да се научим как да разпознаваме продуктите с лошо качество.
Скъсани летни джапанки – ето за какво да ги използватеСкъсани летни джапанки – ето за какво да ги използватеЛятото скоро ще ни напусне. Джапанките, с които тичахме по плажа, вече са ненужни. Всеки от нас има по един скъсан чифт, който скоро ще отиде в коша. Не ги изхвърляйте – скъсаните джапанки могат да се превърнат в красиви есенни обувки.
Сандалите с помпони са хит това лято! Ето как сами да си ги направитеСандалите с помпони са хит това лято! Ето как сами да си ги направитеСандалите с помпони са любими на жените това лято. Вижте как сами да си направите такива у дома.
Как обвивки за бонбони се превърнаха в тази прекрасна рокляКак обвивки за бонбони се превърнаха в тази прекрасна рокляЦветната лятна рокля, която може да видите в нашата галерия не е създадена от скъпи материи, а от най-обикновени обвивки за бонбони. Креативната идея е на американката Емили Сайлхамър.