Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диетата на Адриана Лима
Бразилският модел Адриана Лима споделя с каква диета поддържа перфектния си външен вид. Диетата е особено подходяща за всеки, който е изгубил добрата си форма и е натрупал килца, особено в коремната област....
Адриана Лима заряза неверния си мъж
Адриана е разбрала за забежката на Марко от неизтрити съобщения в телефона му....
Адриана Лима си има нов мъж
Красавицата Адриана Лима има нов мъж. Макар да приключи последната си връзка съвсем скоро, днес тя е в обятията на поредния красавец....
Най-после! Адриана Лима е свободна
Супермоделът Адриана Лина получи така желания развод. След като през 2014 година подаде молба бракът ѝ с баскетболиста Марко Ярич да бъде разтрогнат, съдът днес най-накрая удовлетвори желанието ѝ....
Адриана Лима бременна с второ дете
30-годишният супермодел на Victoria's Secret и нейният съпруг, сръбският баскетболист Марко Ярич, ще стават родители за втори път. Щастливата двойка имат вече една дъщеричка Валентина, която е на две годинки.
В свое изявление...
Как Адриана Лима възвърна формата си
Персоналният треньор е впечатлен от Адриана, той признава: "Беше невероятно да видя този тип всеотдайност и сила на духа. Адриана се радва на храната си....
Адриана Лима се развежда заради Лени Кравиц
Близки до Адриана разкриват, че тя е лудо влюбена в Лени, но двамата до сега са криели връзката си....
Адриана Лима се върна при неверния си мъж
Адриана и Марко са били забелязани на почивка в черногорския град Тиват, като са наели цял хотел само за себе си....
Адриана Лима и Алесандра Амброзио приключват с моделството
Адриана Лима се превлъпъти в ролята на един от най-красивите ангели на Виктория Сикрет през 2000 година, а Амброзио се присъедини към марката през 2004 година....
Питка Моята БългарияНаправете си шаблон от хартия с контурите на картата на България, положете шаблона върху разточения лист и изрежете по контурите....
1
Диетична супа с боб Лима и телешко
Месото и лукът се нарязват на кубчета и по желание първо може леко да се запържат или директно да се сложат в херметик заедно с останалите зеленчуци, 2-2, 5л вода, сол и подправки и да се сварят до готовност....
Пиле каша по селски (североизточна България)
Нарязваме и измиваме пилето на порции, слагаме да се вари в 2 литра вода, след завиране отпенваме и посоляваме.
Добавяме ситно нарязаните лук и моркови, варим до пълното сваряване на месото и зеленчука....
Празнична погача за Съединението на БългарияРазрязвате ги на осем части, като започвате от центъра, но не трябва да стигате до края (около 2 см трябва да не са разрязани в краищата на корите)....
2
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Салата Българка
Ако желаете, можете да я обелите. Магданозът се нарязва на ситно, а морковът се настъргва.
Презентацията: В центъра на чинията слагаме настърганите моркови. След това си обграждаме с краставички....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....