Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гените определят дали да сте слаби или дебелиГените определят дали да сте слаби или дебели
Според най-новото изследване именно гените са тези, които определят 80% от теглото и формата на тялото. Сиреч, ако майка ви, а преди нея и баба ви, са от дебелия отбор, то и вие ще се придържате към същия тим....
Характерът ти определя дали си дебел или слабХарактерът ти определя дали си дебел или слаб
10
Характерът в голяма степен определя външния вид на човек, когато се касае до килограмите....
Как да ядем, за да сме слабиКак да ядем, за да сме слаби
Това, което трябва да правим, за да сме слаби, е да се научим да се храним правилно, като слабите хора. Маниерът за хранене е в пряка връзка с процесите в организма....
Истинската причина да смятаме, че сме дебелиИстинската причина да смятаме, че сме дебели
3
Проучването, проведено от Съвета за биотехнологични и биологични изследвания, предполага, че това обяснява защо слабите жени, поглеждайки се в огледалото, се възприемат с наднормено тегло, което от своя страна причнява...
Големият хладилник е виновник да сме дебелиГолемият хладилник е виновник да сме дебели
Един от основните проблеми е големият хладилник вкъщи – според различни изследвания, големината на този уред определя колко здравословно се храним....
Дебел или слаб – всичко зависи от характера ти!Дебел или слаб – всичко зависи от характера ти!
Те са и по-дебели. Клишето, че закръглените хора са по-щастливи, защото си похапват на воля, е напълно погрешно. Лъжа е и че слабите са по-големи сухари....
Как да сме фини и слаби и през зиматаКак да сме фини и слаби и през зимата
Зимата е един от най-лошите периоди за дамите, които се стремят към слаба фигура. За да успеете да се предпазите от излишните килца, е нужно да следвате няколко основни правила....
Дебели американски бисквитиДебели американски бисквити
Прехлупваме тестото четири пъти, за да се получат 4 слоя. С водна чаша изрязваме кръгове от тестото и подреждаме в тефлонова тавичка. Кръговете се получават доста дебели, точно такива трябва да бъдат....
Малки дебели палачинкиМалки дебели палачинки
Изпечете дебелите палачинки в незалепващ тиган от двете страни. Готовите палачинки намажете с кравето масло и сервирайте. Малки дебели палачинки може да поднесете с домашен течен шоколад....
Мислим се за по-слаби, отколкото смеМислим се за по-слаби, отколкото сме
В спомените ни обаче ние все още сме си слаби. И тъй като мозъкът ни има навика да обединява минали и настоящи преживявания – това ни създава илюзия, че сме по-слаби, отколкото сме....
От коя храна по колко да ядем, за да сме слабиОт коя храна по колко да ядем, за да сме слаби
1
Строгите диети може да са най-лесният начин бързо да загубите нежеланите килограми, но ако не промените радикално начина си на хранене, ефектът няма да трае дълго. Често се случва така, че спазваме хранителен режим...
6 начина да ядем авокадо, за да сме здрави и слаби!6 начина да ядем авокадо, за да сме здрави и слаби!
Така или иначе, след като сте се сдобили вече с този безценен плод, ето как можете да го включите авокадо в ежедневното си меню, така че хем да сте здрави, хем слаби....
Кога е най-добре да се храним, за да сме слабиКога е най-добре да се храним, за да сме слаби
Храненето е в основата на живота. Всички жизнени процеси са свързани с хранителните вещества, които си набавяме през деня. От тяхното количество и качество зависи как ще работят системите и органите в тялото. Храната...
Бактериите в стомаха определят хранителните ни вкусовеБактериите в стомаха определят хранителните ни вкусове
Бактериите, които се намират в стомаха, всъщност определят хранителните ни вкусове, твърдят учени от Калифорнийския университет в Сан Франциско, както и специалисти от университетите в Ню Мексико и Аризона....
По колко филии хляб да ядем на ден, за да сме слаби?По колко филии хляб да ядем на ден, за да сме слаби?
По колко филии хляб да ядем на ден, за да сме слаби? При спазване на доста диети нещата стоят малко по-строго. Отслабващите по принцип следват меню без хляб....
Сезонът на раждане определя дали сме оптимистиСезонът на раждане определя дали сме оптимисти
И въз основа на тези нови данни специалистите определят риска от появата на психически разстройства. Такова добре познато е сезонното афективно разстройство, което е налице при промяна на сезоните....
Джулия Робъртс – бременна или просто дебелаДжулия Робъртс – бременна или просто дебела
Актрисата Джулия Робъртс е коренно променена. Въпреки че красивите ѝ черти все още са налице, фигурата ѝ е неимоверно наедряла. Робъртс се е ошишкала стабилно. Тя е качила около 20 кг. Актрисата бе щракната по време...
Вита баница с дебели кориВита баница с дебели кори
2
Витата баница с дебели кори е готова....
Селски дебели катми на сачСелски дебели катми на сач
По желание може да се сервират със сладко или течен шоколад. Селските дебели катми са готови....
Дебели пържени филийки с масДебели пържени филийки с мас
Готовите дебели пържени филийки с мас се хапват в компанията на сирене, мед и сладко по желание....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Френският парадокс или как да сме здрави като французитеФренският парадокс или как да сме здрави като французите
Дългогодишни научни изследвания са установили, че прочутото дълголетие на французите се дължи на честата им консумация на червено вино. Всяка година един средностатистически гражданин на Франция изпива около 117 литра...
Дебели пърленки със сирене и кашкавалДебели пърленки със сирене и кашкавал
Маята се разбърква в хладка вода със захарта и оставяме да шупне. С останалите продукти без сиренето и кашкавала се замесва средно меко тесто. Оставя се да втаса, докато удвой обема си....