Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Страхотен и лесен класически кексВ купа се чукват яйцата и се разбиват много добре с миксер или телена бъркалка.
Сложете содата в киселото мляко, разбъркайте добре и поставете към яйчената смес, като продължавате да разбивате. След това добавете олиото...
1
Бухтички със сирене от детството ни
Пресятото брашно се смесва на сухо със солта, захарта , сиренето и содата.
Сипва се по малко хладка вода и се бърка до оформяне на тесто за точене.
Точи се на масата и се реже на ромбоиди.
Пържат се в сгорещено...
Какво издават любимите ни цветовеЛюбимият цвят често показва от какъв точно тип енергия се нуждае човек, за да запази своето вътрешно равновесие....
3
Ето така слабеят след празниците холивудските знаменитости
Протеиновата диета, основаваща се на яйца, извара, риба също е предпочитан начин за отслабване от много знаменитости....
Любимото ни кафе определя и любимото ни вино
Начинът, по който обичате да пиете кафето си, може да определи и кое е любимото ви вино.
Спецификата на тази връзка разкрива собственикът на популярен нюйоркски ресторант – Паоло Мерегали....
Любимите гофрети
Може да се хапват любимите гофрети със сладко, шоколад, мед или каквото обичате.
Моите любими гофрети са със сладко от смокини....
Любимите виненки
Любимите ми виненки са едни изключително вкусни и лесни сладки, които имат един единствен недостатък, свършват прекалено бързо....
Любимите кашкавалки
Оставете за кратко на увеличат обема си, после намажете със смес от жълтък, олио и вода. Поръсете с кашкавал.
Печете тестените закуски на 200 градуса до готовност.
Поднесете любимите кашкавалки за закуска!...
Любимите картофки
Поднесете вкусните и любими картофки топли.
Аз много ги обичам със сос Айоли или като гарнитура към печени меса, пържолки или риба. Опитайте и вие любимите картофки.
Добър апетит!...
Любимите палачинки
Първо се разбиват яйцата със захарта. Най-удобно е с миксер, но може и на ръка.
Към разбитите продукти се добавя водата, разбърква се и малко по малко добавяте и брашното, за да не стане на бучки.
Накрая се прибавят...
Любимите меденки
Разбъркайте захарта със яйцата. След това се добавят постепенно и останалите продукти - олиото, канелата и медът.
Брашното се пресява заедно със содата. След което постепенно се добавя брашното към яйцата.
Бърка се...
Страхотна баклаваНареждат се корите в тавичка и между тях се слагат орехи. Когато привършим се разтапя масло.
Взимаме остър нож и разрязваме баклавата на парчета и отгоре заливаме с маслото и печем.
Още топла я заливате с топлия сироп...
1
Страхотна ПитаВ дълбока купа слагаме хладка вода, захарта, солта, маята и малко брашно и се оставя за около 10-тина мин да "шупне"....
10
Алекс Раева остава без любимия
Заради служебните си ангажименти обаче тя е останала без любимия си. Това предизвика слухове за раздялата й със сериозния й приятел....
Ето ги най-любимите коледни десерти
Вижте в галерията по-горе кои са най-любимите коледни десерти, които хапваме най-често. Класацията е съставена от платформата за поръчки на храна foodpanda....
Какво наследство ни оставят вавилонците?Един от най-важните антични градове Вавилон и културата на неговите жители още са част от нашето ежедневие. Едва ли някога сме се замислили за произхода на дванадесетичната система на часовника, защо месецът има 4 седмици...
8
Ето как са изглеждали холивудските знаменитости като абитуриенти
Голяма част от известните холивудски знаменитости също са се притеснявали какво ще облекат за голямата вечер.
Много преди славата, те не са можели да избират между тоалети на Шанел....
Любимите домашни хлебчета
Любимите домашни хлебчета се оставят да втасат за 20 минути.
Пекат се на 180 градуса за 20-25 минути....
Любимите домашни курабийкиЛюбимите домашни курабийки стават бързо, внимавайте да не изгорят.
Да ви е сладко....
1
Любимите пълнени тиквички
Сервира се, като любимите пълнени тиквички се заливат със соса от тавата.
Може да се сервират с млечно-чеснов сос....
Любимите пържени кюфтетаВ киселото мляко угасяваме содата, в тава или подходящ съд слагаме каймата, към нея добавяме лука, содата с киселото мляко и всички подправки на вкус.
Добавя се галета и всичко се омесва до еднородна смес.
В тиган...
7