Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лазаня от А до ЯЛазаня от А до Я
Оставете да ври поне 2 часа на много слаб огън. Междувременно ако работите с готови кори за лазаня, трябва да я сварите в тенджера с подсолена вода и 2 с.л. зехтин....
Между 35 до 49 г. жените са най-неуверени във визията сиМежду 35 до 49 г. жените са най-неуверени във визията си
Суинсън коментира анализ на правителството върху проучване, направено с помощта на 3000 жени от Великобритания....
Ще преборим рака до 35 годиниЩе преборим рака до 35 години
Надеждите на учените са, че до 35 години ракът ще бъде победен и хората няма да умират от заболяването. До 2050 година онкологичните заболявания ще бъдат нелечими единствено за хората, които са над 80-годишни, твърдят учени...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Бързи кренвиршки за 35 минутиБързи кренвиршки за 35 минути
Тестото се разлиства на масата и от него се отрязват широки ленти, всяка намажете с по малко от счукания чесън. Ако ги приготвяте за деца пропуснете чесъна. Сложете парче кренвирш и се навийте на руло, като края се...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност. По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек, продължавайте да счуквате. Добавете пекориното и пармезана, а накрая налейте на тънка струйка зехтина. Бъркайте до хомогенност....
На 35 г жените са най-доволни от живота сиНа 35 г жените са най-доволни от живота си
Жените трябва да бъдат домакини и приятелки, съквартирантки, майки, фенки на шопинга и пр. Но според проучване, това далеч не са всички роли, в които представителките на нежния пол трябва да се превъплътят....
Рулца Стефани само за 35 минутиРулца Стефани само за 35 минути
3
Готовите рулца изпържваме в средно загрято олио от всички страни до готовност. Поднасяме с гарнитура по вкус....
Онкологични заболявания при жените - какво трябва да знаемОнкологични заболявания при жените - какво трябва да знаем
Онкологични заболявания при жените - какво трябва да знаем?...
Какво трябва да знаем за безплодието при женитеКакво трябва да знаем за безплодието при жените
Трябва да се направят нужните хормонални изследвания за уточняване причината за безплодието....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка. Оставя се да се охлади до умерена температура и се добавят жълтъците - един по един....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто. Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка. Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как акушер–гинеколози преценяват кога да се родят близнациКак акушер–гинеколози преценяват кога да се родят близнаци
От сборна статистика се установява, че средната гестационна възраст, при която се раждат близнаци е 35.2 г.с., като е важно да се знае, че бременността продължава 40 гестационни седмици или 10 лунарни месеца – и всеки месец...
Жените, които искат да имат дете, трябва да правят това!Жените, които искат да имат дете, трябва да правят това!
Има жени, които развиват непоносимост към тях веднага щом забременеят. Дори и да не сте от тях, трябва да ги ограничите, за да не навредите на здравето на своето бъдещо мъниче....
Сладкиш с нес кафе за 35 минутиСладкиш с нес кафе за 35 минути
3
Приготвяме инстантното кафе, като му доливаме топла вода и в него топим една по една бисквитите. Приготвяме крема, като разбиваме на пяна размекнатото масло със захарта и постепенно прибавяме яйцата едно по едно и накрая...
Моите Spaghetti alla Carbonara за 35 минутиМоите Spaghetti alla Carbonara за 35 минути
4
Сложете в тиган зехтин и запържете бекона и лука до златисто, добавете чесъна и пържете за кратко, като внимавате да не загори....