Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сколиоза (Изкривен гръбначен стълб)Сколиоза (Изкривен гръбначен стълб)
В ежедневието това състояние е известно като изкривен гръбначен стълб. Заболяването засяга хора от всички възрасти - от бебета, до възрастни, но по-често се диагностицира при юноши на 10-15 години....
Свински вратСвински врат
5
Вземете свинския врат и добре го увийте с конец или канап, за да се получи стегнато равномерно широко руло. Смесете соевия сос и водката, виното и с помощта на спринцовка, инжектирайте свинското от всички страни....
Свински вратСвински врат
5
Вземете свинския врат и добре го увийте с конец или канап, за да се получи стегнато равномерно широко руло. Смесете соевия сос и водката, виното и с помощта на спринцовка, инжектирайте свинското от всички страни....
Шпикован свински вратШпикован свински врат
Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен. Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Сушен свински вратСушен свински врат
1
Месото за този сушен свински врат почистваме, ако искате, оставете го цяло парче или го нарежете на по-малки. На дъното на съд си поставяме обилно морска сол, слагаме свинския врат и отново покриваме обилно....
Свински врат ветрилоСвински врат ветрило
Свинският врат ветрило е готов....
Пълнен свински вратПълнен свински врат
2
Изпечете пълнения свински врат в подмазнена тава до готовност. Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор....
Печен свински вратПечен свински врат
3
Поднесете свинския врат нарязан на филийки, с гарнитура от зеленчуци или ориз....
Сушен свински вратСушен свински врат
1
Притискаме месото за 24 часа между сухи дъски или други тежести, за да се оформи добре. Сушим месото на сухо и проветриво място за 10 дни....
Печен свински вратПечен свински врат
3
Поднесете свинския врат нарязан на филийки, с гарнитура от зеленчуци или ориз....
Куркудена или клин чорбаКуркудена или клин чорба
3
Месото се нарязва на дребно и се пържи в олиото до златисто. Празът се наситнява и се добавя към запърженото месо. След като и той се запържи, се слага нарязаното кисело зеле. Добавя се червеният пипер, черният пипер и...
Зимен или сиромашки тараторЗимен или сиромашки таратор
Зелевата чорба или още е известна като армейска чорба или зелев сок, е типично зимен продукт, който се използва в нашия регион за различни ястия....
Bomboloni или италиански поничкиBomboloni или италиански понички
Може да ги хапвате и така или да ги напълните с крем или мармалад по ваш избор....
Сладкиш Агнеса или АгнесиСладкиш Агнеса или Агнеси
Сладкиша Агнеса или Агнеси разрежете и сервирайте....
Агнешка супа от вратАгнешка супа от врат
Супата от агнешки врат започваме, като първо подготвим месото. Внимателно измиваме агнешкия врат под течаща вода и го слагаме в подходяща тенджера....
Агнешка чорба от вратАгнешка чорба от врат
Загрявате олио в един тиган и слагате брашно, доматен концентрат и червен пипер и запържвате малко, след това добавяте при месото с бульона добавете черен пипер и сол при нужда към вашата агнешка чорба от врат....
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки. Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта, пиперът и индийското орехче се смесват в една широка купа....
Ветрило от свински вратВетрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края. Аз нарязах на 12 парчета. В купа смесете всички продукти за мариноване на месото....
Агнешки врат в гювечАгнешки врат в гювеч
Печем на 150 градуса за час и половина или до готовност....
Агнешки Врат със СпанакАгнешки Врат със Спанак
Изважда се месото, а в мазнината се задушава лукът, нарязан на дребно и доматите, обелени и наситнени или пасирани....
Руло от Свински ВратРуло от Свински Врат
Поръсете парчетата врат със черен пипер и по средата сложете от каймата и гъбите. Можете да оформите голямо руло или да го приготвите на 2 рула, зависи как сте нарязали врата....
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои 3-4 часа. След това се пече в тава под капак за 10 мин. Добавя се бирата...
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината на кубчета. След 5-6 мин. се добавя брашното, подправките и 1-1/2 чаша...
Майсторски сушен свински вратМайсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемски
Свинският врат по бохемски е много вкусен!...