Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Свински Врат

Как се Готви Свински Врат

Разгледай всички 12 избрани предложения относно как се готви свински врат в Ezine.bg.
Свински вратСвински врат
5
Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Сушен свински вратСушен свински врат
1
Разбъркваме много добре сухите подправки и с тях обтриваме месото, като се стараем да поеме колкото може повече от подправките....
Печен свински вратПечен свински врат
3
Поръсете в останалите подправки, завийте тавата със станиол и сложете свинското да се пече за около 4 часа на не силна фурна....
Печен маринован свински вратПечен маринован свински врат
Свинският врат се слага в тавичка и се пече в загрята фурна около 100 градуса. То може да е замразено, не пречи....
Шишчета от свински вратШишчета от свински врат
Изпечете шишчетата от свински врат от всички страни до готовност....
Сушен Свински Врат с чубрицаСушен Свински Врат с чубрица
Сушеният Свински Врат с чубрица е готов....
Свински врат в сметанов сосСвински врат в сметанов сос
Вадим го, а в останалия сос прибавяме горчицата и изчакваме соса леко да се сгъсти с него поливаме месото и сервираме с гарнитура по избор....
Свински врат с гъбен сосСвински врат с гъбен сос
Свинският врат с гъбен сос е много вкусен....
Печен свински врат в пликПечен свински врат в плик
Поднасяме това вкусно свинско с прясна салата и чаша червено вино. Печеният свински врат в плик е готов....
Задушен свински врат със зеленчуциЗадушен свински врат със зеленчуци
В мазнината от свинските пържоли се задушават нарязаният на полумесеци лук, отцедените манатарки и нарязаните на кубчета картофи....
Свински врат с гъби и зеленчуциСвински врат с гъби и зеленчуци
Свинският врат с гъби и зеленчуци е много вкусен....
Свински врат с кост на фурнаСвински врат с кост на фурна
Свинският врат с кост на фурна е чуден!...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: