Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушен свински вратРазбъркваме много добре сухите подправки и с тях обтриваме месото, като се стараем да поеме колкото може повече от подправките....
1
Печен свински вратПоръсете в останалите подправки, завийте тавата със станиол и сложете свинското да се пече за около 4 часа на не силна фурна....
3
Печен маринован свински врат
Свинският врат се слага в тавичка и се пече в загрята фурна около 100 градуса. То може да е замразено, не пречи....
Свински врат в сметанов сос
Вадим го, а в останалия сос прибавяме горчицата и изчакваме соса леко да се сгъсти с него поливаме месото и сервираме с гарнитура по избор....
Задушен свински врат със зеленчуци
В мазнината от свинските пържоли се задушават нарязаният на полумесеци лук, отцедените манатарки и нарязаните на кубчета картофи....
Печен свински врат в плик
Поднасяме това вкусно свинско с прясна салата и чаша червено вино.
Печеният свински врат в плик е готов....
Свински врат печен с ароматни подправки
Опитайте и вие този свински врат печен с ароматни подправки.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: