Ezine.bg»Избрани Колекции»Пастърма от Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушен свински вратСтарателно покриваме месото със солта от всички страни и го прибираме в хладилника за 24 часа.
Вадим месото, отстраняваме солта и го накисваме...
1
Печен свински вратПоднесете свинския врат нарязан на филийки, с гарнитура от зеленчуци или ориз....
3
Печен маринован свински врат
Свинският врат се слага в тавичка и се пече в загрята фурна около 100 градуса. То може да е замразено, не пречи....
Свински врат в сметанов сос
Загряваме маслото и в него запържваме наситнените стар и пресен лук, добавяме месото и го запечатваме от всички страни.
Доливаме сметаната, прибавяме...
Задушен свински врат със зеленчуци
В мазнината от свинските пържоли се задушават нарязаният на полумесеци лук, отцедените манатарки и нарязаните на кубчета картофи....
Печен свински врат в плик
Поднасяме това вкусно свинско с прясна салата и чаша червено вино.
Печеният свински врат в плик е готов....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: