Ezine.bg»Избрани Колекции»Пастърма от Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

5

Свинският врат се слага в тавичка и се пече в загрята фурна около 100 градуса. То може да е замразено, не пречи....

В мазнината от свинските пържоли се задушават нарязаният на полумесеци лук, отцедените манатарки и нарязаните на кубчета картофи....

Поднасяме това вкусно свинско с прясна салата и чаша червено вино.
Печеният свински врат в плик е готов....

Загряваме маслото и в него запържваме наситнените стар и пресен лук, добавяме месото и го запечатваме от всички страни.
Доливаме сметаната, прибавяме...

Опитайте и вие този свински врат печен с ароматни подправки.
Добър апетит!...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: