Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Избираме си брачен партньор според етническата група
Специалисти по популационна генетика и количествена социология в САЩ обориха съществуващото мнение, че хората избират своите полови партньори по случаен принцип....
Избираме половинката си по зъбите
Учените вече ни помагат и в това, те твърдят, че любимите си хора ние избираме по зъбите.
Как мъжете си избират половинка е въпрос, който е получавал най-различни отговори....
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Интересен Солен Кейк
Прави се проверка с дървена клечка за шишче - ако при пробиване не залепва по него тесто, значи соленият кекс е готов.
Разрязва се след като се охлади.
Интересният Солен Кейк е готов....
Интересен шоколадов кексСмесете какаото, захарта, маслото и прясното мляко и ги сложете да заврат. От тази смес отделете 240 мл за заливане на пухкавия шоколадов сладкиш.
Разбийте яйцата и към тях добавете подготвената смес за шоколадовия кекс...
1
Украински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода.
2. Половината цвекло, половината морков...
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Интересен дип за бисквитки
Разбиват се маслото и крема сиренето, докато не станат пухкави. Добавят се захарта, солта, ванилията и пудра захарта. Бъркат се до разтопяване.
Слагат се парченцата шоколад и се разбъркват с лъжица, за да се разпределят...
Ориз с пилешко месо по моя си рецепта
В тиган нарязваме лука на дребно, добавяме олиото и го задушаваме, след което добавяме нарязания на дребно домат, нарязания на по-едри парчета фасул, червения пипер, магданоза и черния пипер....
Мъжете си падат по шумни интимни партньоркиОт резултатите в посоченото изследване излизат много интересни закономерности. Огромен процент от анкетираните жени например споделят, че започват да „викат“ по-силно малко преди партньора им да еякулира....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Как да избираме умно обувките си?
Най-важното нещо, с което трябва да се съобразявате, когато избирате обувките си, е не нещо друго, а те да са ви удобни....
Как да разгорещим максимално партньора си?
Един интересен начин да събудите интереса и желанието на партньора си е ако подредите по нов начин спалнята си....
Търси в партньора си това качество!
Добрата новина за всички обаче е, че сходният интелект е само едно от качествата, по които хората си избират потенциален партньор....
Тригуни Да си оближеш пръститеВъв всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал и с вилица се притискат краищата. Нареждат се в широка тава.
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути....
1
Милинки Стой си в къщиСлед като е вече втасало, вземаме по-малко от тестото. Разточваме тесни дълги ленти, намазваме ги обилно с разтопено масло и ги оформяме като фитил.
След което ги нарязваме на еднакви по големина парчета....
1
Яхния Да си оближеш пръстите
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Миризмата на смъртта
Благодарение на излъчващата се от труповете миризма, живите животни избягват мъртвите, защото те може да са умрели от болести....
Усещаме миризмата на храната и с езика си?
Якобсоновият орган позволява на змиите да надушват миризмите и чрез езика си, а не само чрез носа си....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1