Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грижа за кожата през студените месеци
Външните фактори, като силен студ, остър вятър или дори силното слънчево излъчване през зимните месеци (особено на планина), причиняват рязко обезводняване на кожата....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа.
Сипва се 1/2 чаена чаша бира и толкова вода....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да запазим кожата си млада
Да се запази младостта на кожата по-дълго всъщност не е никак трудно и би трябвало да е грижа за всеки, без значение от пол и възраст....
Как да запазим свежестта на кожата през зимата
Ето как може да запазите свежестта на кожата през зимния сезон....
Как да запазите блясъка на кожата си през зимата
Въз основа на вашия тип кожа трябва да приемете режим на грижа за кожата, който ще я поддържа здрава и красива. И ето какво трябва да направите, за да се отървете от лющещата се кожа и неприятното усещане....
Красиви устни и през зимните месеци
Грижата за устните трябва да бъде внимателна през всички сезони и особено в студените месеци.
През тях хладният вятър унищожава тънката им кожа....
Ползи от студения душ през зимните месеци
Оказва се, че студеният душ съвсем не е за подценяване и може да донесе редица здравословни ползи за органима ни. Може да ви звучи невероятно, но студеният душ е полезен дори през студените зимни месеци....
Как да запазим еластичността на кожатаЕластичността на кожата на гърдите също е много важна за красивия външен вид на дамата....
1
Лесни начини да поддържате кожата си винаги красива
Красивата кожа ще ви донесе изключително много комплименти. Грижата за кожата изобщо не е трудна за изпълнение работа. Превърнете я в рутина, за да бъдете невероятна....
Златни правила за красива кожа в студените дни
За да запазите кожата си кадифена въпреки студа през зимния период, вземете предвид нейните основни нужди.
Ето ги златните правила за красива кожа в студените дни!...
Саламки (месени в хлебопекарна)
Оставете за десет минути да втасат и намажете с разбития белтък и сол.
Печете на 160 градуса с вентилатор.
Саламките (месени в хлебопекарна) са готови....
Кифлички, месени в хлебопекарна
Печете на 200 градуса до готовност кифличките, месени в хлебопекарна....
Ръководство за хранене за бъдещи и млади майки през студените месеци
Повечето от нас обичат да са на закрито дори през студените месеци....
Как да запазим морковите през зимата?
Както знаете, 100% от витамините в зеленчуците и плодовете остават в продължение на 2 часа след събирането, а в тези, които се съхраняват месец или повече, има само 30%....
Как да запазим ябълките през зимата
На 21 октомври в САЩ отбелязват Деня на ябълката, така че да обърнем внимание на това как да запазим за зимата ябълките свежи....
Как да се обличаме през зимата, за да запазим здравето си
Всички искаме да сме красиви и модерни, но съобразяваме ли облеклото си с времето навън и дали то е подходящо за да ни запази здрави?...
Как да запазим младостта си?
Нерафинирани мазнини в храната
Специалистите препоръчват за красива кожа подправянето на различните храни с нерафинирано масло от рапица или зехтин....