Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сурови шоколадови барчета за онези дниСурови шоколадови барчета за онези дни
1
Когато десертът се охлади, извадете го от формата и оставете за 1-2 минути да се отпусне. Разрежете на малки квадрати с страна около 3 см....
Как да тренираме кракатаКак да тренираме краката
За да видите ефект от тренировките, независимо дали ги правите у дома или във фитнес, е необходимо да бъдете упорити. Само постоянството ще ви помогне да влезете в добра форма и да поддържате тялото си стегнато. Красиви...
Как да тренираме коремаКак да тренираме корема
Застоялият начин на живот и неправилното хранене са основните причини за натрупване на мазнини в корема. За да постигнете стегнат корем, освен упражненията, които правите, трябва и да ограничите вредните храни. Комбинацията...
Как да тренираме дупетоКак да тренираме дупето
1
Тренировката за стегнато дупе включва и стягане на бедрата. Много малко са всъщност упражненията, които стягат само дупето. За да имаме хубаво стегнато дупе можем да бягаме ежедневно, но ако това ви се струва невъзможно –...
Как да тренираме ръцетеКак да тренираме ръцете
За разлика от господата, които по-скоро се опитват да изваят големи мускули на ръцете, дамите предпочитат да бъдат слаби и оформени в горната част на тялото. За да могат със самочувствие да облекат някаква дреха с къс ръкав...
Как да тренираме вкъщи?Как да тренираме вкъщи?
Изберете си дните и времето, през които искате да тренирате. Желателно е всеки ден да правите упражненията по едно и също време....
Бели Нощи - черни дниБели Нощи - черни дни
Слагаме ликьора в една чаша, после джонито. Поставяме на 2 клечки по две черешки и е готово....
Туршия за 3 дниТуршия за 3 дни
Всички зеленчуци се слагат в голяма тава(за да се съберат и да има възможност да се разбъркват). Саламурата се приготвя, като всички съставки се заваряват на котлона и още както е вряла се заливат зеленчуците....
Питка за почивните дниПитка за почивните дни
Замесва се средно меко тесто и се оставя да удвои обема си покрито с фолио. Разделя се на три топки. Всяка се разточва на кръгла кора и се намазва с масло....
Бели Нощи - черни дниБели Нощи - черни дни
Слагаме ликьора в една чаша, после джонито. Поставяме на 2 клечки по две черешки и е готово....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да тренираме мозъка си?Как да тренираме мозъка си?
Как да тренирате мозъка си?...
Течен Шоколад за Коледните ДниТечен Шоколад за Коледните Дни
Тези се добавят при слагането на млякото и се варят, разбърквайки постоянно със сместа, за да отдадат своя вкус и да не загори шоколадът, преди да ги извадите и да сложите царевичното нишесте....
Погача за бебе - 40 дниПогача за бебе - 40 дни
Приготвя се сладка погача, за да бъде животът на бебето и майка му сладък....
Топъл хляб за студени дниТопъл хляб за студени дни
Покрийте и оставете да втаса. Вземете тенджера с капак и я сложете за 30 мин във фурната на 230°C да се загрее....
Студено Фрапе за топли дниСтудено Фрапе за топли дни
3
По желание може да украсите със сметана. Студеното Фрапе за топли дни е готово....
Бърз таратор за летните дниБърз таратор за летните дни
1
По желание може да се поръси с копър....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да тренираме краката у домаКак да тренираме краката у дома
Дори и да не разполагате с модерното оборудване от фитнеса, пак ще можете да тренирате пълноценно у дома....