Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка главичка в гювеч
Агнешката главичка се измива, поставя се в тенджера с вода и когато тя заври, водата се излива и се сменя с нова.
Агнешката главичка се вари около 3 часа, като щом заври, котлонът се намаля на минимум....
Агнешка главичка в маслоЗапичат се в предварително загрята фурна до зачервяване.
Поръсват се с ситно нарязан магданоз и се сервират топли.
Агнешката главичка в масло се поднася със счукан чесън и оцет.
Приятен апетит!...
2
Агнешка главичка на фурна
Добре почистената агнешка главичка трябва да се разцепи на две части, но така че в нея да си останат непокътнати езикът и мозъкът.
В отделен съд настържете на ренде хляба, смесете го с пресования чесън....
Варена агнешка главичка в Мултикукър
Трябва да имате предвид, че зависи от големината на самата главичка, колко време ще се вари агнешкото месо.
След като извадим, по желание поръсваме със сминдух Варената агнешка главичка в Мултикукър....
Печена агнешка главичка по селски
Поднесете печената агнешка главичка по селски върху канапе от пресен магданоз и с гарнитура по избор....
Агнешка Главичка в Тенджера под Налягане
Почистваме добре агнешката главичка.
В тенджера под налягане я поставяме и прибавяме всички подправки и наливаме вода.
Затваряме капака, поставяме на котлона и оставяме така докато заври водата....
Супа с агнешка главичка и дреболии
Когато агнешката супа е готова, поръсете с магданоза, джоджена и черния пипер.
Направете застройката от продуктите и сипете в супата с агнешка главичка и дреболии....
Супа от агнешка главичка с грах
Когато е готова агнешката супа, тя се подправя с нарязаните на ситно копър и джоджен и се прави застройка от киселото мляко, разбито с яйцата и малко от бульона.
Супата от агнешка главичка с грах се сервира топла....
Чорба от агнешка главичка и дреболии
След като поизстине малко агнешката чорба, я застройваме с едно яйце.
Да ви е сладко с тази чорба от агнешка главичка и дреболии!...
Агнешка главичка в тенджера под налягане
Добре почистената агнешка главичка залейте с вода в тенджера под налягане и сварете до пълна готовност.
Охладете леко и обезостете месото от главичката. Обелете и нарежете езика....
Супа от агнешка главичка и пресен лук
Сварете приготвената агнешка главичка, извадете я и в бульона пуснете дребно нарязаните спанак, лук и чесън.
Обраното от кожата месо и обеления и нарязан агнешки език върнете в бульона, посолете и варете 5-6 мин....
Колко време се вари супа?Рибните супи също се приготвят за толкова време, за колкото се сварява рибата в тях. За 40 -50 минути можете да приготвите супа от бяла риба. За 50 минути се прави и супа от риба треска....
1
Варена агнешка главичка и дреболии в тенджера под налягане
Измиваме добре агнешката главичка, както и бъбречетата и сърцето.
Поставяме в тенджерата под налягане и добавяме солта, ригана и вода, колкото да покрие 1/2 от самата главичка....
Варене на агнешка главичка в тенджера под налягане с подправки
Агнешката главичка си почистваме добре.
Поставяме я в тенджера под налягане и прибавяме всички подправки.
Наливаме вода дотолкова, за да се покрие 1/2 част от главичката....
Печена агнешка главичкаСварените и охладени агнешки главички се прехвърлят в тава, намазват се със сместа от купата и се пекат около 30 минути в загрята на 200 градуса фурна на средна решетка....
4
Пълнена агнешка главичка
Почистете добре агнешката главичка и заедно с шкембето ги натъркайте с малко сол и черен пипер. Езикът и мозъкът от главичката добре се почистват и се наситняват....
Варена Агнешка Главичка
С това прекрасно агнешко варено можете да приготвите вкусна агнешка супа или с ориз на тавата.
Варената Агнешка Главичка е готова....
Супа от агнешка главичка
Сложете да се вари за около 10-тина минути и свалете от огъня. Застройте супата с разбитите яйца, кисело мляко и оцет. Поднесете супата от агнешка главичка с черен пипер и ситно накълцан магданоз....
Ориз с агнешка главичка
Ориз с агнешка главичка - ароматно и апетитно ястие, особено с чаша добре охладено розе....
Супа от агнешка главичка
Сложете да се вари за около 10-тина минути и свалете от огъня. Застройте супата с разбитите яйца, кисело мляко и оцет. Поднесете супата от агнешка главичка с черен пипер и ситно накълцан магданоз....
Чорба от агнешка главичка
Натрийте агнешката главичка със солта, черния пипер, майораната и мащерката. Сложете я в дълбока тенджера, добавете зеленчуците, залейте я с 2 литра студена вода и я варете около 3 часа на умерен огън....
Колко време се пече агнешко?
Най-вкусното агнешко печено се получава, когато агнешкото месо се пече на ниска температура (около 170 градуса) за по-продължително време, като това време се определя според големината на парчето месо и съдържаща се мазнина...