Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Агнешка Главичка на Грил
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Натрийте агнешката главичка със солта, черния пипер, майораната и мащерката....

Добре почистената агнешка главичка трябва да се разцепи на две части, но така че в нея да си останат непокътнати езикът и мозъкът....

Поднесете супата от агнешка главичка с черен пипер и ситно накълцан магданоз....

Готовата агнешка главичка вадим от печката, охлаждаме и обезкостяваме, като нарязваме на парченца....

Сварете приготвената агнешка главичка, извадете я и в бульона пуснете дребно нарязаните спанак, лук и чесън....

Зависи и от самата главичка, ако е по-голяма се вари повече....

Обикновено една агнешка главичка се вари около 50-60 минути в обикновена тенджера, като след завиране се премахва образувалата се пяна....

В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....

Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли.
Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....

Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: