Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Агнешки Главички
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Залейте предварително почистените агнешки главички със студена вода и варете до готовност на тих огън....

Печените агнешки главички по стара рецепта се поднасят с гарнитура по избор....

Почистете агнешките глави, залейте ги с 6 ч.ч. подсолена вода и варете на тих огън до пълното им разваряване....

Сварете приготвената агнешка главичка, извадете я и в бульона пуснете дребно нарязаните спанак, лук и чесън....

Зависи и от самата главичка, ако е по-голяма се вари повече....

С така сварените до омекване агнешки главички може да приготвите курбан чорба от агнешки главички, супа от агнешки главички със спанак или дори...

Натрийте агнешката главичка със солта, черния пипер, майораната и мащерката....

Добре почистената агнешка главичка трябва да се разцепи на две части, но така че в нея да си останат непокътнати езикът и мозъкът....

Готовата агнешка главичка вадим от печката, охлаждаме и обезкостяваме, като нарязваме на парченца....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: