Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Агнешка Супа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нашата традиционна агнешка супа е готова и я отстраняваме от котлона.
Заемаме се със застройката на супата....

Досварете приготвената агнешка супа и я поднесете със ситно нарязания магданоз....

Сервирайте агнешката супа без ориз топла и пожелание с оцет, чесън...кой, като желае....

Оставяме за малко да покъкри и накрая прибавяме сметаната, като оставяме агнешката супа на котлона да къкри докато картофчетата се сварят....

Оставете да поври още 10-тина минути агнешката супа със запръжка.
Накрая застройте агнешката супа с яйца и кисело мляко....

Така приготвената супа се застройва със смес от разбитото яйце и киселото мляко. Преди поднасяне наръсете с пресен джоджен....

2

температурите и тогава изливаме застройката в цялото количество агнешка супа....

Свалете от огъня и когато супата леко се охлади, може да я застроите със смес от жълтъци и мляко....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: