Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Погача за колегите
Натрошава се маята в хладка вода с 1 ч. л. захар и 2 с. л. брашно, разбърква се и оставяме да се образува шапчица, когато шупне....
Проблеми с шефа и как да ги разрешим
Когато се появяват проблеми в това отношение, се оказва, че е трудно да контролирате ситуацията и да разрешите появилите се конфликти....
Как да разрешаваме конфликти на работа?
Говорете с началника си, ако проблемите с конфликтния ви колега сериозно ви притесняват, но избягвайте оплакването....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове:
Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да разредим гъст разсад
Защо трябва да разредим разсада
Сгъстените разсади трябва да се разредят, защото създават влажен микроклимат и провокират развитието на болестотворни гъбички....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестени
Варете ги около 15 минути след момента на завиране на водата.
Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка.
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
Защо и как да избягваме излишните конфликти
Защо да избягваме конфликтите
Поддържане добро здраве
Конфликтите, особено тези, които са продължителни и неразрешени, могат да доведат до стрес....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Братство на масоните – идеология и конфликтиОт френски език думата масон означава строител, зидар.
По времето на Средновековието и Ренесанса масоните са били единствените граждани, на които е разрешавано свободно да пътуват от една държава в друга.
На масоните...
1
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Как да станете симпатичен на колегите си
Ако сте такъв човек, няма как колегите ви да не ви смятат за симпатичен. Да бъдеш добър и човечен е най-сигурният метод да спечелиш симпатията на околните....
Видове пробиотици - как да ги различим?
Пробиотиците представляват нов клас хранителни добавки с живи „полезни” бактерии, отличаващи се с благоприятното си въздействие върху стомашно-чревния тракт. Тяхното широко производство датира от началото на XX век, въпреки...