Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Да се страхуваме ли от конкуренцията?Да се страхуваме ли от конкуренцията?
Да се страхуваме ли от конкуренцията? Съревнованието е полезно Съревновавайки се с някого, вие винаги давате най-доброто от себе си....
Да научим детето да не се страхува от докториДа научим детето да не се страхува от доктори
Ако можем да определим кои деца се страхуват повече, това ще са децата на родителите, които също се страхуват от това и подсъзнателно го показват на децата си....
Ева Мендес се страхува да не е лоша майкаЕва Мендес се страхува да не е лоша майка
Красавицата Ева Мендес се страхува да изиграе ролята на лоша майка в следващия си филм, за да не я възприемат хората като такава....
Как да се успокоя преди зъболекарКак да се успокоя преди зъболекар
Опитайте се да обясните на зъболекаря ви какво ви плаши. Ако се страхувате от болка, проблемът лесно може да бъде решен с упойка....
Животните, от които се страхувамеЖивотните, от които се страхуваме
7
Вълците се страхуват от хората много повече, отколкото ние се страхуваме от тях. Друго животно, което се страхува повече от хората, отколкото самите хора от него, е мишката....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
Насладете се на една прекрасна баница. Да ви сладко....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Любимата на Тервел не се страхува от ЛиянаЛюбимата на Тервел не се страхува от Лияна
1
Диана, която също може да се похвали с дълги бедра, поддържани с постоянни тренировки по волейбол, не се страхува, че любимият й може сериозно да се увлече от певицата....
Ето защо крещим, когато се страхувамеЕто защо крещим, когато се страхуваме
Хората се плашат от различни неща. Паяците, клоуните, височините или пък тесните затворени пространства действат стресиращо на отделни индивиди. Когато човек се уплаши силно, той крещи. Това поведение е изява на неподвластния...
Преслава: Страхувам се от побой!Преслава: Страхувам се от побой!
Фолкпевицата Преслава определено няма късмет в любовта. Поредното ѝ гадже ѝ създава куп главоболия. Певица номер едно на България със страх в гласа признала пред свои колежки, че е силно притеснена мафиотът Павел...
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
4
Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да изберем добър зъболекар?Как да изберем добър зъболекар?
Вземете го предвид, когато търсите добър зъболекар. 4....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Сложете ги в печката за 10 минути, след което намалете температурата на 190 градуса и печете още 5 минути, докато не станат златисто-кафяви. Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....