Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Ето защо никога не трябва да използвате повторно пластмасова бутилка
Вместо да използвате повторно пластмасовите бутилки, най-добре е да ги използвате еднократно по предназначение и след това да ги рециклирате, но ако трябва да презаредите пластмасовата си бутилка, тогава д-р Гленвил съветва...
Защо не трябва да се самосъжалявате
Самосъжалението е често разпространено явление. Хората се самосъжаляват по най-различни причини: обиди от любим човек, проблеми в работата, липса на пари и на усещане за щастие.
Това не е проблем, докато самосъжалението...
Какво не трябва да се подаряваПреди сватба младоженците не трябва да подаряват един на друг книги, защото това предрича скорошната им раздяла....
24
Най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате!
Един от най-простите начини да направите своя живот в дигиталния свят сигурен е да инвестирате в мениджър на пароли, което означава, че трябва да запомните само една....
Продукти, които веганите не бива да използват
Тази съставка се използва и при направата на кремове и сапуни....
Трябва ли да използваме йодирана сол?
Въпреки че повечето домакинства я използват, има много противоречиви мнения дали трябва да използваме йодирана сол....
Съставките против стареене, които трябва да използвате
За да използвате кората локално, трябва да ги стриете на прах. За целта се уверете, че са правилно изсушени на слънце, без никаква следа от влага....
Какви храни не трябва да смесваме?
Храните от тези групи може да се смесват или не трябва да се смесват, в зависимост от начина по колко се храносмилат....
Кои често използвани продукти не бива да се предозират?
При децата положението трябва да се държи под пълен контрол....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукПри последния път трябва да се изпари цялата течност.
Карамелизираният лук се оставя да се задуши, захлупен с капак и свален от огъня. Преди да се сервира се посолява....
2
Храните, които не трябва да се ядат заедноЕксперти казват, че някои от комбинациите на храни, които ежедневно консумиране в съчетание, всъщност изобщо не са полезни и трябва да избягваме комбинирането им....
1
Какво не трябва да се яде след тренировка
Специалистите предлагат списък с храните, които не трябва да се консумират след тренировка.
1....
Защо не трябва да се пие горещ чай?
В случай на заболяване на венците и стоматит, горещият чай също не трябва да се консумира.
Горещият чай е противопоказен и за бременни жени....
Защо не трябва да се спи срещу огледалоСпоред принципите Фън-Шуй никога не трябва да се спи срещу огледало, и освен това огледалото никога не трябва да се намира точно срещу леглото....
15
Шофьорски кекс, който не съхнеПробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто.
Изважда се кексът и охладен се нарязва.
Чудесен не само за шофьори, но и за празник!
Бон апетит!...
1
Пържен ориз не по китайскиОризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее.
Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук....
4
Пет тъпи оправдания, които използвате, за да не се храните здравословно!
Ако се ограничавате по някакъв начин, може и да я използвате за диета, но като цяло употребата ѝ трябва да бъде по-скоро поради здравословни причини, а не заради естетически;
2....
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....