Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топ 10 съвета, които всеки тийнейджър трябва да чуе!Топ 10 съвета, които всеки тийнейджър трябва да чуе!
По тази причина ви представяме и 10-те съвета, които всеки тийнейджър трябва да чуе. Човек се учи, докато е жив. Научете нещо ново Дори ако вече имате работа, придобийте още поне едно умение....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Този кекс се нарича шофьорски, защото никога не съхне и е винаги мек. Издържа дълго време, затова шофьорите го предпочитат. Приготвя се лесно и бързо. В купа се разбиват с миксер 4 домашни яйца със бурканче захар, непълно...
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Как да възпитаваме тийнейджър?Как да възпитаваме тийнейджър?
Постарайте се детето да почне да ви възприема донякъде и като приятел, а не само като досаден възрастен, който вечно нарежда нещо....
Подходящи упражнения за преди ражданеПодходящи упражнения за преди раждане
Въпреки това, не всички йога и Пилатес упражнения са безопасни за бременните жени. Упражненията на Кегел Тазовото дъно поддържа пикочния мехур, матката и червата....
Всеки родител иска детето му да успее. Вижте какВсеки родител иска детето му да успее. Вижте как
Всеки родител иска детето му да стои далеч от неприятности, да се справя добре в училище и да бъде достоен и уважаван човек като възрастен. Реално няма рецепта, чрез която да направим децата си успешни....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Сипете вода и го оставете за едно денонощие, като на всеки 3-4 часа сменяте водата. След като времето измине, изхвърлете водата и измийте нахута. Прецедете с гевгир....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове: Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно. Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките...
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Лука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре. Щом видите, че започва...
Шоколадов сладкиш, който се топи в устатаШоколадов сладкиш, който се топи в устата
2
Става чуден сладкиш, който се топи в устата! По желание може да се украси в още ядки или пък цветни пръчици....
Най-добрите упражнения за всеки зодиакален знакНай-добрите упражнения за всеки зодиакален знак
3
Можете да опитате да се занимавате с пилатес, танци за двойки и всеки един вид спорт, в който сте на преден план и всички могат да ви видят. Дева: периферна нервна система, далак и черва....
Три леки упражнения, подходящи за бременниТри леки упражнения, подходящи за бременни
Трите упражнения ще са полезни за тялото ви и не се натоварващи, така че няма да навредят на бебето ви....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал и с вилица се притискат краищата. Нареждат се в широка тава. Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко. Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче. На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Сложете кестените в малка тенджера с вода и малко сол. Варете ги около 15 минути след момента на завиране на водата. Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка. Вече всички знаем как да сварим...
Руло за всеки празникРуло за всеки празник
Разбиваме яйцата със захарта докато тя се разтвори напълно. Прибавяме щипка сол, есенцията и пресятото брашно. Бъркаме на ръка до еднородна смес. Изливаме сместа в правоъгълна тавичка върху хартия за печене. Печем в предварително...
Питка за всеки денПитка за всеки ден
Сипва се сухата мая във водата със захарта и се разбърква с една супена лъжица от брашното на кашичка. Оставя се да бухне. В тава сипвам брашното, оформя се кладенче в което изливаме шупналата мая. Добавя се айрянът, солта...
Мезета за всеки поводМезета за всеки повод
1
Замесете каймата 500 г и оформете малки кюфтенца. Нареждат се в тавичка с малко мазнина и се пекат на предварително загрята фурна на 200 градуса. Може да прибавите и 1 чаша червено вино или бира. През това време изпържете...
Пица за всеки вкусПица за всеки вкус
Целта е върху макси пицата да има мини пици с различни съставки и всеки, които похапва, да може сам да избира какво парче да вземе. Когато тестото е готово, го вземаме и го разделяме на две парчета, но не равни....
Меденки за всеки поводМеденки за всеки повод
13
Яйцата със захарта се разбиват предварително. След като вече са разбити, се прибавят към останалите продукти. Омесва се тесто, което трябва да не е лепкаво и меко, а със средна твърдост. Разточва се и с помощта на формички...
Царевични питки за всекиЦаревични питки за всеки
Пресейте бялото и царевичното брашно. Смесете ги в купа заедно със солта, маята и захарта. Направете кладенче и сипете топлата вода и зехтина. Разбъркайте с лъжица и замесете с ръце меко тесто. Покрийте с фолио купата...
Блини за всеки денБлини за всеки ден
В купа се разбиват яйцата със захарта с телена бъркалка. Добавя се сол, олио сода за хляб и наливаме прясното мляко. Прибавя се лъжица по лъжица от брашното, като се разбърква на гъста кашичка. Разрежда се с вода до нужната...
Защо да похапваме авокадо всеки ден?Защо да похапваме авокадо всеки ден?
Препоръчително е авокадото да присъства на трапезата ни всеки ден, защото то има редица полезни, лечебни и хранителни свойства....