Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Масло от здравец за грижа за кожата
Маслото се използва външно за мазане при обриви, сърбеж и раздразнения на кожата.
Използва се също в домашната козметика - няколко капки се добавят към маски, кремове, лосиони....
Свински врат на скара
Печем на загрята предварително скара до готовност.
Поднасяме с червено вино!...
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер.
Поставяме ги в голяма купа, покриваме с прозрачно фолио и оставяме на хладно за 1 час....
Правилна грижа за кожата на лицето
Всяка жена знае, че за да изглежда добре, трябва да се грижи за кожата си редовно....
Ароматен свински врат на фурнаКогато дойде време, слагаме в тава за печене, покриваме с фолио и слагаме да се пече първоначално за 10 минути на силна фурна - 220 С, след това се намалява на 180 С, добавя се още малко от бирата(виното) и се пече за 1 час...
2
Печен Агнешки Врат на Фурна
Пече се в предварително загрята фурна на 220 градуса за час, пликът се обръща и се пече за още час на 180 градуса.
Печеният агнешки врат става крехък и много вкусен....
Пиян свински врат на фурнаСвинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см. Всяка се овкусява с черен пипер, шарена сол и пикантина....
1
Правилната грижа за чувствителна кожа
Грижа за чувствителната кожа
Грижата за чувствителната кожа е много важна за овладяване на симптомите. Основното е индивидуалната реакция при всеки човек, защото хората принципно реагират на различни дразнители....
Правилната грижа за суха кожа
Липсата на влага причинява напукване и дразнене по кожата. Смята се, че сухата кожа не е заболяване, а козметичен проблем, който може успешно да се поддържа с правилна грижа....
Свински врат на фурна с картофи
Направете марината от соев сос, мед, горчица и олио и намажете обилно врата отвсякъде. Увийте с фолиото и оставете на хладно да се маринова за около 12 ч....
Агнешки врат с ориз на фурна
Нарежете агнешкия врат на отделни порции и поръсете с подправката за агнешко и червен пипер.
Полейте с малко олио и хубаво натрийте месото, покрийте във стреч фолио и оставете да се овкусява....
Свински врат на тиган с бира
След 3-4 минути сипете бирата и гответе под капак до готовност на месото.
Поднесете свински врат на тиган с бира с нарязан магданоз!
Добър апетит!...
Пържоли от свински врат на скара
Пържолите от свински врат на скара са чудесни за уютните семейни вечери у дома!...
Свински пържоли от врат на фурна
Поставяме свински пържоли от врат на фурна в печката и печем за около 1 час или до желания загар.
Поднасяме вратните пържоли с картофи соте....
Маска с белтък за подхранване кожата на лицето
За най-добри резултати е хубаво маската с белтък за подхранване кожата на лицето да се прави поне два пъти седмично....
Правилната грижа за венците
Когато става въпрос за здравето на устната кухина, не е важно само колко прави са зъбите ви или колко сияйна е усмивката ви. Не подценявайте и венците си! Дори да нямате кариеси и да имате най-перфектната усмивка, това...
Ряпа при измръзване на кожата
Обелете и настържете на ситно ренде 1 бяла или червена ряпа или смелете с блендер. Вземете 4 супени лъжици от кашата от ряпа и смесете с 2 супени лъжици гъша мас....
Агнешки врат на шайби с гъби и сметана
Агнешките вратни пържоли запечете на умерен до силен огън в тиган с 2 с.л. зехтин за около 4-5 минути от всяка страна. В зависимост от дебелината на шайбите, може да е нужно повече или по-малко време....