Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на сочните пържоли на фурнаПокрийте тавичката с домакинското фолио и я мятайте във фурната, но по възможност по средата на горния и долния реотан. Включете горе и долу на 250 градуса - естествено без вентилатор....
41
Зелник по Малко ТърновскиНай-отгоре слагаме 3-4 кори, надупчваме с вилица и заливаме с 1 яйце разбито с останалата газирана вода и малко олио.
Печем във фурната на 180 градуса....
3
Зелник по Малко ТърновскиНай-отгоре слагаме 3-4 кори, надупчваме с вилица и заливаме с 1 яйце разбито с останалата газирана вода и малко олио.
Печем във фурната на 180 градуса....
3
Тайните за красота на французойкитеОсновното правило на французойките е да полагат усилия по всяко време на деня, за да изглеждат добре. Тогава не бива да ви се струва странно как те изглеждат винаги секси и съблазнителни....
4
Гювечета от всичко по малко
На края се добавя моцарелата, нарязана на малки парченца.
Сложете във всяко гювече по малко от мазнината, останала в тигана....
Яйца по малко по-различен начин
Тези яйца по малко по-различен начин са подходящи и за обяд, и за вечеря....
Малко по-здравословни скалички
В подходяща купа смесете всички съставки (без шоколада и кокосовите стърготини), като разбърквате с дървена лъжица.
Оформете скалички с желаната от вас големина и ги подредете в съд, който е покрит с хартия за печене,...
Сьомга на тиган с чесън и вино
Редуцирайте до изпаряване на алкохола, като периодично поливате сьомга, поръсете по желание с лют пипер и нарязан на ситно магданоз.
Поднесете сьомга на тиган с чесън и вино с парче лимон....
Малко по-здравословен сладък саламРазбъркваме много добре с помощта на дървена лъжица, докато се оформи гъсто тесто....
4
Вкусни фусили за по-малко от час
Сварете пастата във вряща, подсолена вода, в която има малко олио.
Обелете морковите и ги настържете. Лука нарежете на ситно. Чесъна обелете и нарежете на филийки.
Разтопете маслото в тиган заедно с малко олио....
Кекс с какао и по-малко мазнина
Печете кекса в предварително загрята на 180-200 градуса фурна.
По желание се поръсва с пудра захар....
Щипка сол е тайната за по-вкусно вино
Специално напитките от сорта Кабарне стават по-вкусни и същевременно по-малко плодови....
Тайните на хубавото вино
Грижите, които се полагат, за да се достигне до добър краен резултат не са малко, а знаете, че всяка грижа оскъпява крайния продукт.
2....
Уроци по красота от французойките
Събрали сме най-добрите съвети на французойките, що се отнася до безупречен външен вид.
1....
Диетата на французойкитеФранцузойките хапват храни, които обичат, когато поискат и не прахосват време и нерви да мислят за това какво по принцип е правилно да ядат, ето защо те не преяждат....
7
Миди с чесън и вино
Гответе под капак на бавен огън, докато се отворят мидите.
Мидите с чесън и вино са много вкусни....
Mаринован чесън по студен начин
Ако ви се намира повечко чесън, а пък обичате да експериментирате със зимнина и мариновани чушки, стерилизирани гъби, изпробвайте и Маринован чесън по студен начин....
Майонеза от чесън по гръцки
Счукайте чесъна в хаванче, прибавете жълтъците, галетата, бадемите, черния пипер, солта и бъркайте до получаване на каша.
След това започнете да прибавяте на капки зехтина....
Скумрия с чесън по гръцки
Поръсва се равномерно с нарязания на ситно чесън и се добавят дафиновите листа, черният пипер, олиото и 300 мл вода.
Пече се във фурната, като рибата се обръща, когато е готова от едната страна....
Пиле с чесън по френски
Смесете маслото с 3 счукани скилидки чесън и естрагона и намажете пилето, поставете го върху зеленчуците, а наоколо наредете останалите обелени скилидки чесън....
Свински ребърца от малко прасенце на барбекю
Поставете месото отгоре на барбекюто и печете до златиста коричка, като го обръщате периодично.
Сервирайте с повече барбекю сос.
Свинските ребърца от малко прасенце на барбекю са готови....
Печени картофи с чесън по италиански
Добавят се нарязаните на ситно скилидки чесън, зехтинът, солта, черният пипер и риганът.
Всичко се разбърква добре и се пече 1 час на 220 градуса, като на всеки 15 минути се разбърква с шпатула....
Домашна майонеза от чесън по гръцкиПостепенно и по малко прибавяме зехтина. Когото се поеме всичкият зехтин, доливаме лимоновия сок....
1
Кмерули – пиле с чесън по грузински
Пилето се разрязва по линията на гръдната кост и се сплесква. Натърква се със сол и черен пипер, слага се в тава и се полива с разтопеното масло.
Пече се 30 минути на 200 градуса.
Чесънът се нарязва на ситно....