Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСервират се със студена бира или червено вино!
Добър апетит!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеАко се притеснявате, че млякото носи бактерии, може да ползвате пастьоризирано....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да популяризираме бизнеса си?
Тази информация е изключително важна, за да знаете с какви средства, къде и кога да популяризирате бизнеса си....
Фен си на рапа? Значи си потенциален психопат
За разлика от най-известния психопат Ханибал Лектър, който във вечната класика Мълчанието на агнетата обичаше да слуша класическа музика, истинските психопати предпочитат Еминем пред Моцарт....
Как да разобличим психопатaОказва се също така, че дори разговор с психопат, който изглежда безопасен, също има последици....
5
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Искаш да си върнеш бившия! Тогава опитай тези техники
Раздялата с любимия човек почти винаги причинява голяма болка на всеки. Опитвайки се да се справят с мъката и да си върнат изгубената половинка, някои от нас прибягват до всевъзможни методи, включващи любовни магии, ...
Може ли да бъде излекувана или спряна артрозата?
Артрозата е сред често срещаните заболявания и макар че до скоро се считаше, че засяга само хора над 50-годишна възраст, вече все по-често от нея страдат и по-младите. За съжаление тя трудно може да бъде излекувана и...
ПсихопатияСред личностите с психопатия се срещат хора с различно интелектуално развитие, някои от тях са високонадарени....
2
Пелмени по мой си начинСлед като изплуват на повърхността, оставете да врат още 2-5 минути и тогава извадете с решетъчна лъжица.
Поднесете пелмените топли с масло и сметана....
1
Милинки Стой си в къщиИзчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
1
Солена сьомга Направи си самРибата е готова, може да я нарежем и да я сервираме, а може да я наредим плътно в буркани и да я държим в хладилника....
1