Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПравят коментари за размера на бюста ми
хич ама хич да не ти пука аз съм на 29 години 175 висока 65 кг и гръдната ми обиколка е 117 см ужасно е.боли много гръб кръст.от 3 клас започнаха да ми растат гърдите кошмар. В 7 ми клас вече започнаха да ми налитат момчетата, момичетата да ме обиждат че съм била млекоцентрала,крава и какви ли не простотии е беше кошмарно.. обаче в един момент осъзнах че имам нещо за което другите си мечтаят а аз го имам. после 9-12 клас умирах от кеф да си обличам блузи с големи деколтета и понеже бяхме 23 момичета и едно момче.всички просто умираха от завист че аз имам бюст хубав оформен и стегнат а те с техните смокини нищо не показваха. сега съм щастливо омъжена със същия бюст и мъжа ми умира от кеф като излезем някъде да си облека блуза или рокля с деколте и всички да ме зяпат. така .. че моето момиче радвай се и да не ти пука кои какво коментирал те само завиждат, хората пари дават за такъв бюст.
АнонименБърз растеж на косата
маска с тривитаминол. и косата ти ще полудее от растеж гарантирам ти,но имай предвид едно че не трябва да се прекалява,маската с тривитаминол се прави веднъж на 2 седмици и не се слага повече от 1 до 2 супени лъжици.в сместа- Разбъркват се добре следните съставки:1 до 2 с.л. тривитаминол, 2 с.л. кисело мляко, 1 с.л. мед, 1 с.л. зехтин и 1 с.л. ракия. оставяш да действа 2 часа и измиваш....ако се прекали има обратен ефект ... аз си правих маската правилно косата ми от изгоряла от бойте и преси и сешоари беше ужас... възстанови се до неузнаваемост за 2-3 месеца косата ми полудя да расте и се възстанови много...а моята приятелка понеже видя резултата... реши да опита и и казах да не прекалява тя всеки ден си правеше маската като слагаше по 6 7 лъжици стоеше по 3 часа и едва си спаси косата(но това е от прекаляване–)иначе това е уникално нещо тривитаминола.
АнонименВярвате ли в зодии?
здр да аз вярвам в зодии... аз съм зодия Водолей.по принцип водолей и скорпион това е невъзможна връзка(говорим за астрология в момента)защото в крайна сметка двама души ако се разбират няма значение зодиите...че мисълта ми беше.невъзможна връзка е между тези два знака поради причината че вие скорпионите сте повече домошари повече сте мълчаливи мълчите и действате отмъстителни сте (водите се сексуалната зодия) и най дразнещото за един водолей... прекалено много сте ревниви,обичате да правите на пук и инат. а ние водолейте сме прекалено свободни хора обичаме да сме сред хора сред приятели прекалено свободни сме обичаме и държим на свободата си.обичаме да сме в центъра на вниманието.и много обичаме точно да комуникираме.водим се също страниците на зодиака.може да е разсеян... може от нищото да каже нещо но винаги е прав... може да говори с тебе и в същото време да прави психоанализ на 3-тия човек на масата и да слуша какво си говорят на съседната маса без проблеми.един мъж или една жена водолей мисли за брак или сериозна връзка чак след като е навършил 30 години.(и има нещо вярно) е аз още нямам 30 и повечето ми приятели и приятелки водолей не искат да чуят за сериозни връзки и брак. но ако тръгне да се прави хороскоп между вас двамата трябва да се обърне внимание и на това в колко часа те родени да се сметне и асцендентта защото и това има значение. (не се сдържах да не остана безучастна)като представител на зодия Водолей -дано малко съм помогнала.
АнонименВярвате ли в зодии?
(По скоро ме интересуваше , възможно ли е с това негово поведение ,появява се ,изчезва ,търси ме не ме търси и най вече комуникацията , е не върви някак си ,възможно ли е да се притеснява от това че изпитва някакви чувства ......).. ОО не не не се заблуждавай бъди сигурна че той не се притеснява от това, че има някакви чувства ..той е прекалено свободолюбив човек и най малкото което иска е сериозна връзка(защото я се замисли това са цели 3 години според теб нормално ли е един мъж ако иска да има сериозна връзка с една жена той ще я търси,няма да я търси, ще си отива и ще се появява... ако иска сериозна връзка най малкото е да се чувате постоянно да се виждате да умирате един за друг..ние водолейте сме малко хладни хора на чувства но не бягаме от човека който ни харесва или ни е приятно да комуникираме.скорпионите сте много чувствителни натури.. докато ние водолейте не сме такива ние сме много горди като личности...и ако говорим отново за зодии скорпион и водолей това е кошмарна и мъчителна връзка....(казвам го от една страна и от личен опит имала съм мъж скорпион.. ооо не благодаря по добре сама да си стоя отколкото обсебена а за теб най подходяща зодия е мъж зодия телец като допирни точки със скорпиона и допълващи се характери. както така и (рак,риби от водните знаци и от земните дева,козирог,телец) със въздушните (водолей ,везни,близнаци) и огнените (лъв,стрелец,овен) това са невъзможни комбинации (просто информативно да си знаеш говорим за астрология винаги си има изключения нищо лично)целувки :kiss:
АнонименВярвате ли в зодии?
е в случая е по добре до нея да има телец отколкото водолей като сходство.. пък за рака и скорпиона.. тя Глория има песни за всичко тя пее че не вярва в зодии ама не е така :Д тя е рак с асцендент скорпион..с лунен знак близнаци.. просто идилия :Д а ти КАРИНННА да вземеш да ни кажеш в колко часа си родена да ти изчислим асцендента и лунния знак ? :Д
АнонименВярвате ли в зодии?
хехе цял аквариум браво много добра астрологична комбинация плуваш буквално в свои води е то един водолей ако няма какво да крие няма да е водолей живи и здрави да сте другото майната му мъже пълно .. с раци скорпиони риби телци .... само да искаш... късмет за напред :kiss:
АнонименБаба ми гледа и познава
трай си... ако си като баба си така да се изразя ще го наследиш не ти трябва.аз гледам на карти на обикновени, на таро ,много сънувам всичко ми се сбъдва на 25 години съм предчувствията ми се сбъдват, когато някой ме ядоса винаги му се случва нещо лошо (без да го искам)аз гледам на карти само и единствено на моите най близки хора- да познавам(защото просто нещата се сбъдват след това) но след това ме боли глава едвам стоя и не знам къде се намирам.моята баба на която съм кръстена с нея имахме страшно много силна връзка и след като почина винаги е в моите сънища (тя гледаше на карти-не искаше да ме научи,баеше-не искаше да ме научи-всяко нещо изречено от нея се сбъдваше.ами мацо аз след като установих че сънищата ми се сбъдват дойде реда и на интуицията която ме следва започнах да гледам на карти спонтанно ,установих че изречени неща който казвам на майтап просто после се случват,знам да бая против уроки и помага и така... не съм го искала но нещата около мен са такива. понякога просто не искам да сънувам и да знам какво ще се случи.. по добре или си го избий това от главата да искаш да се научиш или просто започни да четеш такъв тип литература и се научи от там но тези неща са опасни имай го в предвид.късмет.