Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименОтрицателен тест, но с наличие на бременност?!
Да. доста е възможно. Вчера пак си правих тест, явно беше фалшив,дори и контролната лента не се показа.
АнонименПротивозачатъчни и страничните им действия
Зависи и от хапчето, и от теб. При всеки си е индивидуално. Аз например, нито напълнях, нито отслабнах. Само усещах напрегнатост в гърдите, нищо овече.
АнонименДа задържа ли детето?
Просто се е изплашил Мъжете са такива, когато имат някакъв проблем, когато нешо ги тревожи обикновено се затварят в себе си, измислят си някакви тъпи занимания, като твоя с игрите и се опитват да освободят съзнанието си за малко от проблема Най-вероятно е нещо временно. Седни и поговори с него относно отношението му към теб, в зависимост от това какво ще каже вземи решение дали искаш да си с този човек или не. НО в нинакъв случай не отнемай живота на детенцето си, то няма вина и съм сигурна, че дори и сама, ще се справиш.
АнонименПриятелят ми си пийва в повече
Не ме интересуват парите му, интересува ме как ще изкараме месеца, интересува ме ако примерно имаме детенце някой ден как ще го гледаме и тн Може би наистина е време да го стресна. Днес ще се заредя със статии и ще чакам най-подходящия момент за плашене Дано има ефект А това "остави го" не ми харесва като идея изобщо. Най-вероятно е правилното, но съм такъв тип, който като се хване на хорото го играе до край. Първо ще направя всичко по силите си, ще видя какво ще стане и тогава ще му мисля. Най-лесно е като не ти отърва нешо да си тръгнеш. Само че на мен ми пука прекалено много за този човек, обичам го и няма да го оставя, някак си ще го накарам да се борим заедно с този проблем. Весели празници на всички!
АнонименПриятелят ми си пийва в повече
Резултат още няма. Говорих абсолютно сериозно с него. Обясних му вредата от това, което прави, използвах статии и примери както ме посъветваха малко по-горе, но той си знае неговото Нямам сили да го заплаша, че ако не се промени ще го напусна, колкото и глупаво да звучи. Аз съм на 25, а той на 28
АнонименКак се лекува бяло течение?
Отиди на лекар! Причините може да са много, а в следствие на причината се избира и лечение.
АнонименСтранен интимен въпрос
Вторият път имаше ли болка, кръв..нещо такова? Ако е имало, значи с второто момче ще да е било
АнонименКакво да правя с пърхота
И аз бях така. Оправих се с мъжкия шампоан на Nivea против пърхот