Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВинаги ми е било чудно защо бг жените са толкова...
А можеш ли да споделиш от кои жени в други страни си възхитен поне да знаем Въобще имаш ли наблюдение върху жени от други страни че конкретизираш българките? По мое мнение пишеш за една конкретна жена или няколко които познаваш, желаеш но не ти откликват а се занимават с тъпанари според теб? Всъщност по първичен инстинкт жените по принцип не само в Бг търсят силата и закрилата на мъжа. Еманципацията се налага от недостига на такива в Бг... Всичко все пак е много много относително... Хората са така различни като пръстите на ръката... Да слагаш хора, жени, мъже под общ знаменател е една такава стъкмистика... силно противоречаща на хората които харесват философията... Двама ядат пуйка двайсе ориз... Според стъкмистиката двайсе и двама ядат пуйка с ориз... не може.
АнонименЗабравя ли се първата любов! Разкажете и Вие !
От мои наблюдения върху живота зависи от причините за раздяла Щом се интересуваш вероятно той те е зарязал...? Сега ти е малко кофтарско но след време ще срещнеш подходящия и даже ще се чудиш какво си намирала в тоя олигофрен... Първата любов е незабравима само когато раздялата не е по решение на единия... а на други обстоятелства.
Анонименискам да отслабна 10 кг
Според калкулатора за идеално тегло трябва да смъкнеш 4кг. Това не е трудно по - трудно е задържането на килограми. Сега е идеално да хапваш варени яйца със сиренце и малко зехтин примерно две за закуска без хляб. На обяд пилешка пържолка със салата без хляб. Вечеря шопска салата със сиренце и малко зехтин. Спорт. Една две седмици така. После. Папкаш си каквото искаш + спорт. Всеки ден на кантара качиш ли 2кг. само салата до смъкване. Така до края на живота При мен си работи Най - важното е че като кача 2кг докато не смъкна не спирам спорт + леки храни /салати/. Станат ли повече от 2... става сложно. По тая схема може и повече да отслабнеш. Въпроса е във задържането пак казвам. И без спорт няма начин. Трябва да се горят калории. Може йога може фитнес бягане разходки по 10-на км два три пъти седмично. Йога може и в домашни условия има клипчета разни заучаваш си ги.По време на отслабването освен основните три хранения други неща да не се папкат Шоколадчета и др. подобни екстрички Организма ти ще е добре. Няма да гладува но няма да се претоварва.